fbpx

אגדשי טופו טבעוני

61f15f7478febfc3198611ee_WhatsApp-Image-2022-01-26-at-12.45.28
מתכון ל 2-3 מנות
לטופו:
  • חבילת טופו
  • 2 כפות רוטב סויה
  • כף שמן שומשום
  • רבע כוס קורנפלור
  • כפית מלח
  • 2 כפות שמן לטיגון
לציר ירקות:
  • בצל סגול
  • חבילת פטריות פורטבלו
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות מירין / יין לבן
  • 2 כפות חומץ אורז
  • כף ג'ינג'ר מגורד
  • 5 כוסות מים
  • 2 כפות אצות וואקמה / נורי מיובשות (אופציונלי)
להגשה:
  • צנוניות מגורדות בפומפיה
  • בצל ירוק
הוראות הכנה
  1. לציר ירקות: קוצצים בצל סגול ומטגנים עד הזהבה.
  2. מוסיפים פטריות חתוכות לפרוסות וצורבים מספר דקות.
  3. מוסיפים את הרטבים ומערבבים. מבשלים מספר דקות.
  4. מוסיפים את המים והאצות ומבשלים כ 40 דקות עד שהציר מצטמצם מעט ומקבל טעמים.
  5. לטופו: חותכים את הטופו לקוביות קטנות ויוצקים מעליו רוטב סויה ושמן שומשום.
  6. מעבירים את הטופו לקערה עם קורנפלור ומלח ומצפים אותו מכל הכיוונים.
  7. מחממים שמן במחבת ומקפיצים את הטופו. מטגנים עד שהוא זהוב לחלוטין.
  8. מגישים את ציר הירקות עם הטופו, ומקשטים עם בצל ירוק וצנונית מגורדת.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. לציר ירקות: קוצצים בצל סגול ומטגנים עד הזהבה.
  2. מוסיפים פטריות חתוכות לפרוסות וצורבים מספר דקות.
  3. מוסיפים את הרטבים ומערבבים. מבשלים מספר דקות.
  4. מוסיפים את המים והאצות ומבשלים כ 40 דקות עד שהציר מצטמצם מעט ומקבל טעמים.
  5. לטופו: חותכים את הטופו לקוביות קטנות ויוצקים מעליו רוטב סויה ושמן שומשום.
  6. מעבירים את הטופו לקערה עם קורנפלור ומלח ומצפים אותו מכל הכיוונים.
  7. מחממים שמן במחבת ומקפיצים את הטופו. מטגנים עד שהוא זהוב לחלוטין.
  8. מגישים את ציר הירקות עם הטופו, ומקשטים עם בצל ירוק וצנונית מגורדת.
אופן אחסון

הכנתם?

תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.