fbpx

בחושה שוקולד חלווה טבעונית

61408f6964f6361e2b3d8c29_204A8502-copy
מצרכים
  • 210 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • 150 גרם סוכר  
  • 8 גרם אבקת אפייה
  • כפית חומץ
  • 140 גרם חלב סויה  
  • 110 גרם רסק תפוחים
  • כפית מחית / תמצית וניל
  • 50 גרם שמן קנולה
  • 80 גרם שוקולד מריר
  • 80 גרם טחינה
הוראות הכנה

1. מחממים תנור על תכנית טורבו ל 170 מעלות.

2. מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה.

3. בקערה נפרדת מערבבים חומץ, חלב סויה, רסק תפוחים, וניל ושמן קנולה.

4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.

5. מחלקים את התערובת ל 2 חצאים כשלחצי אחד מוסיפים שוקולד מריר מומס ולחצי השני מוסיפים טחינה. מערבבים כל תערובת בנפרד.

6. מעבירים חצי מתערובת הטחינה לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, מעליה את תערובת השוקולד ומעליה את החצי הנותר של תערובת הטחינה.

7. בעזרת שיפוד יוצרים צורת שיש.

8. אופים כ –40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים קטנים בלבד.

אופן אחסון
הוראות הכנה

1. מחממים תנור על תכנית טורבו ל 170 מעלות.

2. מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה.

3. בקערה נפרדת מערבבים חומץ, חלב סויה, רסק תפוחים, וניל ושמן קנולה.

4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.

5. מחלקים את התערובת ל 2 חצאים כשלחצי אחד מוסיפים שוקולד מריר מומס ולחצי השני מוסיפים טחינה. מערבבים כל תערובת בנפרד.

6. מעבירים חצי מתערובת הטחינה לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, מעליה את תערובת השוקולד ומעליה את החצי הנותר של תערובת הטחינה.

7. בעזרת שיפוד יוצרים צורת שיש.

8. אופים כ –40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים קטנים בלבד.

אופן אחסון

הכנתם?

תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.