fbpx

בננה רול טבעוני מ 4 מרכיבים!

6086dea95ab068349dfed305_WhatsApp-Image-2021-04-26-at-18.38.07
כמות ל 8 מנות
מצרכים
  • 8 דפי סיגר (דפי פילו) מוכנים
  • 8 בננות בשלות
  • קערית קטנה עם מייפל או סילאן
  • קערית קטנה עם קוקוס טחון
  • קערית קטנה עם 3 כפות מים ו 2 כפות קמח
לגנאש שוקולד:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 70 גרם חלב צמחי (חצי כוס)
  • כף סילאן / מייפל
הוראות הכנה
  1. חותכים את הבננות מהצדדים ככה שכשמניחים אותן על עלה הסיגר, ישארו שוליים עבים משני הצדדים.
  2. מצפים את הבננות בעזרת מברשת במייפל או סילאן ומדביקים את הקוקוס.
  3. מניחים את הבננה, עושים גלגול אחד של הסיגר, סוגרים את הצדדים ועושים עוד גלגול. מברישים מעט קמח מעורבב עם מים וסוגרים עד הסוף. בסוף לפני הסגירה הסופית עושים עוד פס של הקמח והמים.
  4. מחממים שכבת שמן דקה על מחבת וכשהוא חם מטגנים את הרולים מכל הצדדים.
  5. כשהרולים זהובים מוציאים לנייר סופג.
  6. לגנאש: ממיסים במיקרו שוקולד, חלב ומייפל/ סילאן ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק.
אופן אחסון
זוללים חם מיד לאחר ההכנה :)
הוראות הכנה
  1. חותכים את הבננות מהצדדים ככה שכשמניחים אותן על עלה הסיגר, ישארו שוליים עבים משני הצדדים.
  2. מצפים את הבננות בעזרת מברשת במייפל או סילאן ומדביקים את הקוקוס.
  3. מניחים את הבננה, עושים גלגול אחד של הסיגר, סוגרים את הצדדים ועושים עוד גלגול. מברישים מעט קמח מעורבב עם מים וסוגרים עד הסוף. בסוף לפני הסגירה הסופית עושים עוד פס של הקמח והמים.
  4. מחממים שכבת שמן דקה על מחבת וכשהוא חם מטגנים את הרולים מכל הצדדים.
  5. כשהרולים זהובים מוציאים לנייר סופג.
  6. לגנאש: ממיסים במיקרו שוקולד, חלב ומייפל/ סילאן ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק.
אופן אחסון
זוללים חם מיד לאחר ההכנה :)

הכנתם?

תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.