fbpx

חלת טימין ובצל מקורמל

62a202984f1ceee3393a02e6_WhatsApp-Image-2022-06-09-at-17.19.41
כמות ל 2 חלות גדולות
מצרכים
  • 500 גרם קמח לבן
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 40 גרם סוכר
  • 250 גרם מים פושרים
  • 10 גרם מלח
  • 50 גרם שמן זית
תוספות
  • בצל סגול
  • טימין
  • קמח לציפוי
הוראות הכנה

1. במיקסר עם וו לישה שוקלים את כל מרכיבי המתכון חוץ מהמלח.

2. לשים על מהירות איטית כ- 3 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.

3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ- 7 דקות (10 דקות לישה סה”כ)

4. מכסים במגבת ומעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה עד להכפלת הנפח.

5. חותכים את הבצל לקוביות, מפזרים שמן זית, מלח גס וקצת סוכר ומכניסים לתנור עד להתרככות (כחצי שעה).

6. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים ומעצבים את הצורה שרוצים. מקשטים עם בצל וטימין בין הרצועות הקלועות.

6. מעבירים להתפחה נוספת לעוד כ-45 דקות ובנתיים מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו

7. מפזרים קמח ומכניסים לתנור.

8. אופים כ 30 דקות עד שהחלה זהובה מכל הכיוונים.

אופן אחסון
הוראות הכנה

1. במיקסר עם וו לישה שוקלים את כל מרכיבי המתכון חוץ מהמלח.

2. לשים על מהירות איטית כ- 3 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.

3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ- 7 דקות (10 דקות לישה סה”כ)

4. מכסים במגבת ומעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה עד להכפלת הנפח.

5. חותכים את הבצל לקוביות, מפזרים שמן זית, מלח גס וקצת סוכר ומכניסים לתנור עד להתרככות (כחצי שעה).

6. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים ומעצבים את הצורה שרוצים. מקשטים עם בצל וטימין בין הרצועות הקלועות.

6. מעבירים להתפחה נוספת לעוד כ-45 דקות ובנתיים מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו

7. מפזרים קמח ומכניסים לתנור.

8. אופים כ 30 דקות עד שהחלה זהובה מכל הכיוונים.

אופן אחסון

הכנתם?

תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.