fbpx

מאפה גבינות ומנגולד טבעוני

6097e837a51c3376981cd32c_WhatsApp-Image-2021-05-09-at-16.35.40
מתאים לשבלול בתבנית 22-24
מצרכים
  • בצק עלים מרודד ומפושר לפי הוראות היצרן
  • צרור של עלי מנגולד
  • 200 גרם ממרח סויה בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE
  • 100 גרם פלח בסגנון גאודה של תנובה ALTERNATIVE
  • כף אבקת שמרי בירה
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 190 מעלות על תכנית טורבו
  2. חותכים את המנגולד ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד שעלי המנגולד מאבדים מנפחם – 4-5 דקות
  3. מערבבים בקערה את הגבינות, מלח, פלפל ושמרי בירה
  4. מוסיפים את עלי המנגולד ומערבבים
  5. פותחים את בצק העלים ומסדרים את המילוי בשליש התחתון של הבצק
  6. מגלגלים את הבצק לגליל ולאחר מכן סוגרים לצורה שבלול
  7. מברישים עם חלב צמחי ומפזרים שומשום
  8. אופים את המאפה למשך שעה עד שהוא זהוב מלמטה.

פרסום בשיתוף תנובה

אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 190 מעלות על תכנית טורבו
  2. חותכים את המנגולד ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד שעלי המנגולד מאבדים מנפחם – 4-5 דקות
  3. מערבבים בקערה את הגבינות, מלח, פלפל ושמרי בירה
  4. מוסיפים את עלי המנגולד ומערבבים
  5. פותחים את בצק העלים ומסדרים את המילוי בשליש התחתון של הבצק
  6. מגלגלים את הבצק לגליל ולאחר מכן סוגרים לצורה שבלול
  7. מברישים עם חלב צמחי ומפזרים שומשום
  8. אופים את המאפה למשך שעה עד שהוא זהוב מלמטה.

פרסום בשיתוף תנובה

אופן אחסון

הכנתם?

תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.