fbpx

עוגיות גרנולה

61c5f5cfacdd63dfbd7822ba_WhatsApp-Image-2021-12-24-at-6.30.48-PM
כמות לכ – 30 עוגיות
מצרכים
  • 100 גרם קמח
  • 300 גרם שיבולת שועל
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון
  • 200 גרם חמאה טבעונית חתוכה לקוביות
  • 200 גרם סוכר חום דביק
  • 110 גרם רסק תפוחים
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 200 גרם שברי שוקולד מריר
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבבים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון, סוכר וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים רסק תפוחים, וניל ושברי שקולד מריר ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מגלגלים את התערובת לעוגיות במשקל 30 גרם (או שמגלגלים לכדורים בינוניים בלי לשקול), ומניחים ברווחים על נייר אפייה תוך כדי מעיכה.
  5. אופים את העוגיות 12 דקות עד שהן זהובות. (הן עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתייצבות כשמתקררות)
אופן אחסון
העוגיות במיטבן עד 4 ימים בטמפרטורת החדר או עד חודש במקפיא
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבבים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון, סוכר וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים רסק תפוחים, וניל ושברי שקולד מריר ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מגלגלים את התערובת לעוגיות במשקל 30 גרם (או שמגלגלים לכדורים בינוניים בלי לשקול), ומניחים ברווחים על נייר אפייה תוך כדי מעיכה.
  5. אופים את העוגיות 12 דקות עד שהן זהובות. (הן עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתייצבות כשמתקררות)
אופן אחסון
העוגיות במיטבן עד 4 ימים בטמפרטורת החדר או עד חודש במקפיא

הכנתם?

תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.