fbpx

עוגת מייפל טבעונית

60801a65a416bd7988b5cb40_204A8395
כמות לתבנית אינגליש קייק סטנדרטית
מצרכים
  • 210 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 200 גרם מייפל
  • 150 גרם חלב צמחי
  • 120 גרם רסק תפוחים
  • כפית גדושה וניל
  • 60 גרם שמן
  • כפית חומץ
לשכבות פקאנים:
  • 30 גרם סוכר חום
  • 30 גרם פקאנים קצוצים
  • כפית גדושה קינמון
לציפוי:
  • מייפל מדולל במעט מים חמים
הוראות הכנה
  • מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  • מערבבים בקערה קמח ואבקת אפייה.
  • בקערה נפרדת מערבבים את שאר המרכיבים: מייפל, חלב, רסק תפוחים, וניל, שמן וחומץ.
  • מאחדים בין שתי התערובות עם מטרפה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • בקערה קטנה מערבבים סוכר חום, פקאנים וקינמון.
  • מעבירים לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה חצי מבלילת העוגה ומעליה מפזרים שכבה עבה של הציפוי. מוסיפים את החצי השני של הבלילה ואת שאר הציפוי מלמעלה.
  • מכניסים את העוגה לאפייה של 35-40 דקות ובסוף האפייה מוודאים עם קיסם שהבלילה יבשה
  • לאחר שהעוגה יוצאת מהאפייה, מזגגים עליה מייפל.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 5 ימים בטמפרטורת החדר
הוראות הכנה
  • מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  • מערבבים בקערה קמח ואבקת אפייה.
  • בקערה נפרדת מערבבים את שאר המרכיבים: מייפל, חלב, רסק תפוחים, וניל, שמן וחומץ.
  • מאחדים בין שתי התערובות עם מטרפה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • בקערה קטנה מערבבים סוכר חום, פקאנים וקינמון.
  • מעבירים לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה חצי מבלילת העוגה ומעליה מפזרים שכבה עבה של הציפוי. מוסיפים את החצי השני של הבלילה ואת שאר הציפוי מלמעלה.
  • מכניסים את העוגה לאפייה של 35-40 דקות ובסוף האפייה מוודאים עם קיסם שהבלילה יבשה
  • לאחר שהעוגה יוצאת מהאפייה, מזגגים עליה מייפל.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 5 ימים בטמפרטורת החדר

הכנתם?

תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.