fbpx

קינוח גבינה, אספרסו וקראמבל

609bfc988030ecc7f20ae39c_WhatsApp-Image-2021-05-12-at-18.43.38
כמות ל 3- 6 קינוחים אישיים
לקרם הגבינה:
  • 200 גרם ממרח סויה בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE
  • 250 גרם קרם קוקוס - החלק הלבן בלבד אחרי קירור של לפחות לילה במקרר
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 30 גרם אינסטנט פודינג
  • כפית מחית / תמצית וניל
לגנאש אספרסו:
  • 130 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם משקה סויה של תנובה ALTERNATIVE
  • 30 גרם אספרסו מוכן
לקראמבל:
  • 80 גרם קמח לבן / כוסמין
  • 60 גרם סוכר חום דמררה
  • 60 גרם חמאה טבעונית בטמפרטורת החדר
  • קורט מלח
הוראות הכנה
  1. לקראמבל: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקראמבל עד לקבלת תערובת פירורית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות טורבו, למשך 10-12 דקות עד שהוא זהוב.
  2. לגנאש האספרסו: ממיסים במיקרו או על באן מארי שוקולד, אספרסו ומשקה סויה ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת גנאש חלק. מעבירים לשעה למקרר להתייצבות.
  3. לקרם הגבינה: בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את כל מרכיבי הקרם למשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד ואוורירי.
  4. מרכיבים את הקינוחים בשכבות של קראמבל, גנאש וקרם גבינה וחוזר חלילה.

הקינוח במיטבו ביום ההרכבה ויום לאחר מכן.

פרסום בשיתוף תנובה ALTERNATIVE

אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. לקראמבל: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקראמבל עד לקבלת תערובת פירורית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות טורבו, למשך 10-12 דקות עד שהוא זהוב.
  2. לגנאש האספרסו: ממיסים במיקרו או על באן מארי שוקולד, אספרסו ומשקה סויה ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת גנאש חלק. מעבירים לשעה למקרר להתייצבות.
  3. לקרם הגבינה: בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את כל מרכיבי הקרם למשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד ואוורירי.
  4. מרכיבים את הקינוחים בשכבות של קראמבל, גנאש וקרם גבינה וחוזר חלילה.

הקינוח במיטבו ביום ההרכבה ויום לאחר מכן.

פרסום בשיתוף תנובה ALTERNATIVE

אופן אחסון

הכנתם?

תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.