כל הסדנאות,
כל המורים,
כל המטבחים
וכל הטעמים.
ברוכים הבאים לשפע - מרכז ללימודי קולינריה טבעונית.
כל הסדנאות, כל המורים,
כל המטבחים וכל הטעמים.
ברוכים הבאים לשפע - מרכז ללימודי קולינריה טבעונית.
המטבח הטבעוני הוא שפע של צבעים, ריחות וטעמים מגוונים. עם חומרי גלם משובחים, ציוד מקצועי והדרכה של מיטב המורים בארץ, אנחנו מזמינים אתכם ללמוד איתנו את כל סודות הבישול הטבעוני!
סדנת בישול איטלקי מודרני מיוחדת במינה!
בסדנה נלמד להכין פסטה בעבודת יד, בשילוב טכניקות צביעת בצק בצבעי מאכל טבעיים מירקות והטמעת עלים לתוך הבצק.
המנות שנכין: סוכריות רביולי במילוי גבינת קשיו, לזניית שכבות עם בצק בזיליקום, ניוקי סלק, סלט קפרזה, ורביולי בננה לוטי לקינוח.
בסוף הסדנה נשב לאכול מפוארת מכל המנות שהכנו.
סדנה חווייתית, ייחודית וטעימה במיוחד! :)
3.5 שעות / 390 ש״ח
סדנה של המאפים שהכי כיף לאכול עם הקפה של הבוקר!
נלמד להכין בצק שמרים בטכניקה נכונה, שאיתו תוכלו להכין אינספור צורות ומילויים
נכין עוגות שמרים שוקולד, סינבונס עם קרם שמנת ופקאנים, מאפינס ועוגיות ונמלא את הסטודיו בריח מדהים של מאפים! :)
הסדנה מעשית ובסופה יוצאים עם מארז מאפים ועם חוברת מתכונים
3.5 שעות / 390 ש״ח
סדנה שבה נכין 3 סוגי קינוחים על בסיס מוס שוקולד:
קינוח פררו רושה: מוס שוקולד נוגט עם ציפוי מגנום אגוזי לוז,
קינוח מוס תותים: מוס שוקולד לבן ותותים, ציפוי מגנום שוקולד לבן וקישוט של קרם גבינה ותותים טריים,
ומיני עוגת יומולדת: מוס שוקולד חלב בציפוי גנאש טפטופים וספרינקלס.
בסיום הסדנה כל משתתף יצא עם קופסת קינוחים ועם חוברת מתכונים
3.5 שעות / 390 ש"ח
סדנה מדהימה ומיוחדת במינה שבה נלמד לבשל ולהכין מאפים מסורתיים מהמטבח הערבי!
בסדנה נכין: מסחן (לאפה בהכנה ביתית עם תבשיל של בצל סגול ו'עוף'), ילנג'י (תבשיל של עלי גפן), סלט סבנאח (סלט תרד חמצמץ), אקראס פטאר (מאפה תרד, סומק ולימון), תבשיל במיה ברוטב עגבניות וסלט ערבי קצוץ
בסוף הסדנה נשב לאכול ארוחה מפוארת מכל ממנות שהכנו
סדנה של מסורת, טעמים, ריחות וצבעים! אל תפספסו :)
3.5 שעות / 390 ש״ח
3.5 שעות / 400 ש"ח
סדנת בישול הודי מיוחדת וטעימה במיוחד!
בסדנה נלמד להכין דאל מאקני (תבשיל עדשים שחורות ושעועית אדומה), מלאי כופתה (קציצות תפוח אדמה במילוי גבינה טבעונית), גארליק נאן (לחם הודי עשוי במחבת), פורי (לחם הודי מטוגן) וצ'אטני מנגו. בסוף הסדנה נשב לארוחה מפוארת של כל מה שהכנו!
את הסדנה תעביר רינת ינסמן, שמבשלת ומלמדת את כל התבשילים והטעמים האותנטיים שלמדה מאמה וסבתה.
תתכוננו לחגיגה של צבעים, ריחות וטעמים! :)
3.5 שעות / 390 ש"ח
סדנת בישול איטלקי מודרני מיוחדת במינה!
בסדנה נלמד להכין פסטה בעבודת יד, בשילוב טכניקות צביעת בצק בצבעי מאכל טבעיים מירקות והטמעת עלים לתוך הבצק.
המנות שנכין: סוכריות רביולי במילוי גבינת קשיו, לזניית שכבות עם בצק בזיליקום, ניוקי סלק, סלט קפרזה, ורביולי בננה לוטי לקינוח.
בסוף הסדנה נשב לאכול מפוארת מכל המנות שהכנו.
סדנה חווייתית, ייחודית וטעימה במיוחד! :)
3.5 שעות / 390 ש״ח
סדנה מדהימה ומיוחדת במינה שבה נכיר את המטבח האסייתי ונכין מנות מ 5 מטבחים אסייתיים שונים!
נכין גיוזות ודים סאמים צבעוניים במגוון מילויים, קימצ'י, סלט אטריות שעועית, מרק טום קא, סטיקי טופו על אורז, ולקינוח בנופי!
נלמד את טכניקת ההכנה של בצק גיוזה שנצבע עם צבעי מאכל טבעיים, נכיר את הטעמים והטכניקות של המטבחים האסייתיים ובסוף נאכל ארוחה מדהימה מלאה בכל טוב
3 שעות / 400 ש"ח
סדנת בישול הודי מיוחדת וטעימה במיוחד!
בסדנה נלמד להכין דאל מאקני (תבשיל עדשים שחורות ושעועית אדומה), מלאי כופתה (קציצות תפוח אדמה במילוי גבינה טבעונית), גארליק נאן (לחם הודי עשוי במחבת), פורי (לחם הודי מטוגן) וצ'אטני מנגו. בסוף הסדנה נשב לארוחה מפוארת של כל מה שהכנו!
את הסדנה תעביר רינת ינסמן, שמבשלת ומלמדת את כל התבשילים והטעמים האותנטיים שלמדה מאמה וסבתה.
תתכוננו לחגיגה של צבעים, ריחות וטעמים! :)
קורס הקונדיטוריה שלנו מציע למידה מורחבת, למשך שלושה חודשים הכולל את כל רזי הקונדיטוריה הטבעונית.