622ee7811b00c2c4ce9d780b_WhatsApp-Image-2022-03-14-at-08.57.29

אוזני המן טבעוניות בציפוי מגנום

מתכון ל 12-15 אוזני המן

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לבצק:
  • 160 גרם חמאה טבעונית רכה חתוכה לקוביות
  • 310 גרם קמח
  • 90 גרם אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 80 גרם רסק תפוחים
למילוי:
  • כל ממרח שאתם אוהבים
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • שברי עוגיות
  • סוכריות צבעוניות
הוראות הכנה
  1. לבצק: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבבים חמאה, קמח, אבקת סוכר, מלח ואבקת אפייה עד לקבלת פירורי בצק.
  2. מוסיפים רסק תפוחים ווניל ומערבבים רק עד לקבלת כדור בצק אחיד.
  3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות של 30 דקות במקרר.
  4. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  5. לאחר הקירור, מרדדים את הבצק לעובי של כ 2 מ"מ בין שתי ניירות אפייה עם טיפה קמח עליהם, וקורצים עיגולים עם קורצן.
  6. ממלאים באמצע כל עיגול את המילוי וסוגרים לצורת משולש מהודק היטב (אפשר להרטיב עם האצבע את קוטר העיגול כדי לוודא שהבצק לא נפתח באפייה).
  7. מעבירים את העוגיות להקפאה של כ-10 דקות לפני האפייה. (חשוב כדי לשמור שהצורה תשאר יפה אחרי האפייה).
  8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן זהובות.
  9. לציפוי: ממיסים את השוקולדים ביחד. כשהעוגיות לא חמות יותר, טובלים אותן בשוקולד ומקשטים.
  10. שומרים בקירור עד 4 ימים.
אופן אחסון
622ee7811b00c2c4ce9d780b_WhatsApp-Image-2022-03-14-at-08.57.29
הוראות הכנה
  1. לבצק: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבבים חמאה, קמח, אבקת סוכר, מלח ואבקת אפייה עד לקבלת פירורי בצק.
  2. מוסיפים רסק תפוחים ווניל ומערבבים רק עד לקבלת כדור בצק אחיד.
  3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות של 30 דקות במקרר.
  4. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  5. לאחר הקירור, מרדדים את הבצק לעובי של כ 2 מ"מ בין שתי ניירות אפייה עם טיפה קמח עליהם, וקורצים עיגולים עם קורצן.
  6. ממלאים באמצע כל עיגול את המילוי וסוגרים לצורת משולש מהודק היטב (אפשר להרטיב עם האצבע את קוטר העיגול כדי לוודא שהבצק לא נפתח באפייה).
  7. מעבירים את העוגיות להקפאה של כ-10 דקות לפני האפייה. (חשוב כדי לשמור שהצורה תשאר יפה אחרי האפייה).
  8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן זהובות.
  9. לציפוי: ממיסים את השוקולדים ביחד. כשהעוגיות לא חמות יותר, טובלים אותן בשוקולד ומקשטים.
  10. שומרים בקירור עד 4 ימים.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן