אוזני המן שוקולד חלווה
- שעה כולל קירור
- 12 דקות
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. לבצק: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבבים חמאה, קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה עד לקבלת פירורי בצק.
מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים רק עד לקבלת כדור בצק אחיד .2.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות של 30 דקות במקרר .3.
מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו .4.
לאחר הקירור, מרדדים את הבצק לעובי של כ 2 מ"מ בין שתי ניירות אפייה וקורצים עיגולים עם קורצן או כוס .5.
6. ממלאים באמצע כל עיגול את המילוי וסוגרים לצורת משולש מהודק היטב
7. מעבירים את העוגיות להקפאה של כ-10 דקות לפני האפייה. (חשוב כדי לשמור שהצורה תשאר יפה אחרי האפייה)
8. אופים את העוגיות 12 דקות.
9. לאחר שהעוגיות מתקררות, מזלפים מעליהן פסים מממרח החלווה.
1. לבצק: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבבים חמאה, קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה עד לקבלת פירורי בצק.
מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים רק עד לקבלת כדור בצק אחיד .2.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות של 30 דקות במקרר .3.
מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו .4.
לאחר הקירור, מרדדים את הבצק לעובי של כ 2 מ"מ בין שתי ניירות אפייה וקורצים עיגולים עם קורצן או כוס .5.
6. ממלאים באמצע כל עיגול את המילוי וסוגרים לצורת משולש מהודק היטב
7. מעבירים את העוגיות להקפאה של כ-10 דקות לפני האפייה. (חשוב כדי לשמור שהצורה תשאר יפה אחרי האפייה)
8. אופים את העוגיות 12 דקות.
9. לאחר שהעוגיות מתקררות, מזלפים מעליהן פסים מממרח החלווה.
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח