6134a89041737abf64055bb9_WhatsApp-Image-2021-09-05-at-14.16.31

בורקס טבעוני במילוי תרד וגבינות

מתכון ל 5 בורקסים גדולים

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • חבילת דפי פילו מופשרת
  • חצי כוס שמן זית
למילוי:
  • 300 גרם גבינת מוצרלה טבעונית
  • 150 גרם גבינה טבעונית למריחה
  • חבילת תרד
  • כף שמרי בירה (אופציונלי)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
  1. למילוי: צורבים את התרד במחבת מספר דקות עד שהוא מצטמצם. מניחים להצטננות.
  2. מערבבים את כל מרכיבי המילוי ביחד ומעבירים לשקית זילוף.
  3. פורסים דף של בצק פילו ומברישים אותו בשמן זית. מעליו פורסים עוד דף ומברישים גם אותו.
  4. מקפלים את הדפים לחצי (ככה שהם נשארו באותו האורך) ובתחתית הבצק מזלפים פס עבה של המילוי.
  5. מגלגלים את הבצק על המילוי וסוגרים לצורת שבלול ומברישים גם אותו בשמן זית מלמעלה (ניתן לראות את סרטון ההכנה כאן באינסטגרם).
  6. חוזרים על הפעולה עם כל דפי הפילו ובנתיים מחממים תנור ל 200 מעלות על תכנית טורבו.
  7. אופים את הבורקסים כחצי שעה עד שהם זהובים.
אופן אחסון
הבורקסים במיטבם ביום ההכנה
6134a89041737abf64055bb9_WhatsApp-Image-2021-09-05-at-14.16.31
הוראות הכנה
  1. למילוי: צורבים את התרד במחבת מספר דקות עד שהוא מצטמצם. מניחים להצטננות.
  2. מערבבים את כל מרכיבי המילוי ביחד ומעבירים לשקית זילוף.
  3. פורסים דף של בצק פילו ומברישים אותו בשמן זית. מעליו פורסים עוד דף ומברישים גם אותו.
  4. מקפלים את הדפים לחצי (ככה שהם נשארו באותו האורך) ובתחתית הבצק מזלפים פס עבה של המילוי.
  5. מגלגלים את הבצק על המילוי וסוגרים לצורת שבלול ומברישים גם אותו בשמן זית מלמעלה (ניתן לראות את סרטון ההכנה כאן באינסטגרם).
  6. חוזרים על הפעולה עם כל דפי הפילו ובנתיים מחממים תנור ל 200 מעלות על תכנית טורבו.
  7. אופים את הבורקסים כחצי שעה עד שהם זהובים.
אופן אחסון
הבורקסים במיטבם ביום ההכנה
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן