61c5f4cb6ae60509ad43a423_WhatsApp-Image-2021-12-24-at-6.20.58-PM

בחושה וניל ותותים

מתכון לתבנית אינגליש קייק בקוטר 25-30 ס"מ

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 150 גרם קמח
  • 70 גרם אבקת שקדים
  • 150 גרם סוכר
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 150 גרם חלב צמחי
  • 110 גרם מעדן וניל טבעוני (או רסק תפוחים באותה כמות)
  • 60 גרם חמאה טבעונית מומסת
  • 2 כפיות מחית / תמצית וניל
  • קופסא קטנה של תותים חתוכים לרבעים
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. מערבבים קמח, אבקת שקדים, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים חלב, מעדן, וניל וחמאה מומסת.
  4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
  5. מוסיפים 3/4 מכמות התותים ומערבבים.
  6. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומסדרים את התותים שנשארו מלמעלה
  7. אופים את העוגה 45 דקות או עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא עם פירורים לחים
אופן אחסון
העוגה במיטבה עד 4 ימים במקרר
61c5f4cb6ae60509ad43a423_WhatsApp-Image-2021-12-24-at-6.20.58-PM
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. מערבבים קמח, אבקת שקדים, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים חלב, מעדן, וניל וחמאה מומסת.
  4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
  5. מוסיפים 3/4 מכמות התותים ומערבבים.
  6. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומסדרים את התותים שנשארו מלמעלה
  7. אופים את העוגה 45 דקות או עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא עם פירורים לחים
אופן אחסון
העוגה במיטבה עד 4 ימים במקרר
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן