סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

בחושה וניל ותותים

מתכון לתבנית אינגליש קייק בקוטר 25-30 ס"מ
מצרכים
  • 150 גרם קמח
  • 70 גרם אבקת שקדים
  • 150 גרם סוכר
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 150 גרם חלב צמחי
  • 110 גרם מעדן וניל טבעוני (או רסק תפוחים באותה כמות)
  • 60 גרם חמאה טבעונית מומסת
  • 2 כפיות מחית / תמצית וניל
  • קופסא קטנה של תותים חתוכים לרבעים
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. מערבבים קמח, אבקת שקדים, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים חלב, מעדן, וניל וחמאה מומסת.
  4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
  5. מוסיפים 3/4 מכמות התותים ומערבבים.
  6. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומסדרים את התותים שנשארו מלמעלה
  7. אופים את העוגה 45 דקות או עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא עם פירורים לחים
אופן אחסון
העוגה במיטבה עד 4 ימים במקרר
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. מערבבים קמח, אבקת שקדים, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים חלב, מעדן, וניל וחמאה מומסת.
  4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
  5. מוסיפים 3/4 מכמות התותים ומערבבים.
  6. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומסדרים את התותים שנשארו מלמעלה
  7. אופים את העוגה 45 דקות או עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא עם פירורים לחים
אופן אחסון
העוגה במיטבה עד 4 ימים במקרר
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן