סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

בחושה שוקולד בננה טבעונית

כמות לתבנית אינגליש קייק אחת
מצרכים
  • 210 גרם קמח
  • 150 גרם סוכר
  • 8 גרם אבקת אפייה (כף)
  • 160 גרם חלב צמחי
  • 3 בננות בשלות
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 50 גרם שמן קנולה / זית
  • 80 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. מערבבים בקערה קמח, סוכר ואבקת אפייה.
  3. בקערה נפרדת מועכים 2 בננות ומוסיפים חלב סויה, שמן ווניל ומערבבים.
  4. מאחדים בין התערובות עד לקבלת בלילה אחידה בלבד.
  5. ממיסים שוקולד בפולסים במיקרו או על באן מארי.
  6. מחלקים את התערובת לשתי קערות בצורה שווה ומוסיפים לאחת מהן שוקולד מומס.
  7. מעבירים חצי מבלילת השוקולד, מעליה חצי מהבלילה הבהירה וחוזר חלילה.
  8. את הבננה השלישית חותכים לאורך ומניחים למעלה כקישוט.
  9. אופים כ – 40 דקות או עד שמכניסים שיפוד למרכז העוגה והוא יוצא עם פירורים לחים.
אופן אחסון
העוגה במיטבה עד 4 ימים במקרר (אם לא מקשטים עם בננה ניתן לשמור על השיש או להקפיא עד חודש)
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. מערבבים בקערה קמח, סוכר ואבקת אפייה.
  3. בקערה נפרדת מועכים 2 בננות ומוסיפים חלב סויה, שמן ווניל ומערבבים.
  4. מאחדים בין התערובות עד לקבלת בלילה אחידה בלבד.
  5. ממיסים שוקולד בפולסים במיקרו או על באן מארי.
  6. מחלקים את התערובת לשתי קערות בצורה שווה ומוסיפים לאחת מהן שוקולד מומס.
  7. מעבירים חצי מבלילת השוקולד, מעליה חצי מהבלילה הבהירה וחוזר חלילה.
  8. את הבננה השלישית חותכים לאורך ומניחים למעלה כקישוט.
  9. אופים כ – 40 דקות או עד שמכניסים שיפוד למרכז העוגה והוא יוצא עם פירורים לחים.
אופן אחסון
העוגה במיטבה עד 4 ימים במקרר (אם לא מקשטים עם בננה ניתן לשמור על השיש או להקפיא עד חודש)
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן