בחושה שוקולד חלווה טבעונית
- 10 דקות
- 40 דקות
- קל
1. מחממים תנור על תכנית טורבו ל 170 מעלות.
2. מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
3. בקערה נפרדת מערבבים חומץ, חלב סויה, רסק תפוחים, וניל ושמן קנולה.
4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
5. מחלקים את התערובת ל 2 חצאים כשלחצי אחד מוסיפים שוקולד מריר מומס ולחצי השני מוסיפים טחינה. מערבבים כל תערובת בנפרד.
6. מעבירים חצי מתערובת הטחינה לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, מעליה את תערובת השוקולד ומעליה את החצי הנותר של תערובת הטחינה.
7. בעזרת שיפוד יוצרים צורת שיש.
8. אופים כ –40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים קטנים בלבד.
1. מחממים תנור על תכנית טורבו ל 170 מעלות.
2. מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
3. בקערה נפרדת מערבבים חומץ, חלב סויה, רסק תפוחים, וניל ושמן קנולה.
4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
5. מחלקים את התערובת ל 2 חצאים כשלחצי אחד מוסיפים שוקולד מריר מומס ולחצי השני מוסיפים טחינה. מערבבים כל תערובת בנפרד.
6. מעבירים חצי מתערובת הטחינה לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, מעליה את תערובת השוקולד ומעליה את החצי הנותר של תערובת הטחינה.
7. בעזרת שיפוד יוצרים צורת שיש.
8. אופים כ –40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים קטנים בלבד.
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.