בצלים ממולאים
- 30 דקות
- 45 דקות
- בינוני
1. מקלפים את הבצלים, חותכים את הקצוות ומבשלים אותם כרבע שעה עד שהם רכים.
2. בנתיים מכינים את המילוי: מטגנים בצל קצוץ במחבת עד לריכוך חלקי.
3. מוסיפים פטריות קצוצות ומטגנים כמה דקות עד שהן מתכווצות.
4. מוסיפים אורז ואת שאר המרכיבים, מערבבים ומניחים בצד להצטננות.
5. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב מלבד המים ומניחים בצד.
6. מקלפים בזהירות את הבצלים (השכבה העליונה רכה מדי אז לא משתמשים בה) וממלאים על פי ההדגמה בסרטון.
7. מסדרים את הבצלים יפה בסיר ויוצקים את הרוטב. מוסיפים מים כמעט עד כיסוי.
8. סוגרים את הסיר עם מכסה, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
9. לאחר מכן מכסים את הסיר עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף ומעבירים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה.
10. מסירים את הנייר האפייה ורדיד האלומיניום ואופים עוד כ 15 דקות להשחמה.
11. מברישים בשמן זית ומקשטים עם רימונים
1. מקלפים את הבצלים, חותכים את הקצוות ומבשלים אותם כרבע שעה עד שהם רכים.
2. בנתיים מכינים את המילוי: מטגנים בצל קצוץ במחבת עד לריכוך חלקי.
3. מוסיפים פטריות קצוצות ומטגנים כמה דקות עד שהן מתכווצות.
4. מוסיפים אורז ואת שאר המרכיבים, מערבבים ומניחים בצד להצטננות.
5. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב מלבד המים ומניחים בצד.
6. מקלפים בזהירות את הבצלים (השכבה העליונה רכה מדי אז לא משתמשים בה) וממלאים על פי ההדגמה בסרטון.
7. מסדרים את הבצלים יפה בסיר ויוצקים את הרוטב. מוסיפים מים כמעט עד כיסוי.
8. סוגרים את הסיר עם מכסה, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
9. לאחר מכן מכסים את הסיר עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף ומעבירים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה.
10. מסירים את הנייר האפייה ורדיד האלומיניום ואופים עוד כ 15 דקות להשחמה.
11. מברישים בשמן זית ומקשטים עם רימונים
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.