60d2ea605f5016b733e2a044_WhatsApp-Image-2021-06-23-at-10.53.46

בראד פודינג אוכמניות ושוקולד טבעוני

כמות לתבנית בקוטר 18-22

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • חלה יבשה / 2-3 לחמניות
  • חבילת אוכמניות (אפשר להשתמש בכל פרי אחר שיש לכם שהתחיל להתעייף)
  • 100 גרם שברי שוקולד מריר
  • 200 גרם קרם קוקוס (אין צורך לקרר)
  • 200 גרם חלב צמחי
  • 100 גרם סוכר
  • 5 גרם קינמון (כפית גדושה)
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 30 גרם קורנפלור
  • 50 גרם חמאה טבעונית
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 190 מעלות על תכנית טורבו.
  2. חותכים את הלחם לקוביות ומסדרים בתבנית.
  3. מעליו מפזרים אוכמניות ושברי שוקולד ומערבבים בתוך הלחם.
  4. בסיר קטן מתחילים לבשל קרם קוקוס, חלב צמחי, סוכר, קינמון, וניל וקורנפלור תוך כדי ערבוב מתמיד עם מטרפה, עד שהתערובת מתחילה לבעבע ולהסמיך.
  5. מכבים את האש ומוסיפים קוביות של חמאה קרה. מערבבים.
  6. יוצקים את התערובת המבושלת על התבנית עד שהיא כמעט מכסה את הלחם.
  7. אופים את המאפה כחצי שעה עד שהוא שחום וקריספי מלמעלה.
אופן אחסון
מומלץ להגיש עם כדור גלידה ולאכול ביום ההגשה.
60d2ea605f5016b733e2a044_WhatsApp-Image-2021-06-23-at-10.53.46
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 190 מעלות על תכנית טורבו.
  2. חותכים את הלחם לקוביות ומסדרים בתבנית.
  3. מעליו מפזרים אוכמניות ושברי שוקולד ומערבבים בתוך הלחם.
  4. בסיר קטן מתחילים לבשל קרם קוקוס, חלב צמחי, סוכר, קינמון, וניל וקורנפלור תוך כדי ערבוב מתמיד עם מטרפה, עד שהתערובת מתחילה לבעבע ולהסמיך.
  5. מכבים את האש ומוסיפים קוביות של חמאה קרה. מערבבים.
  6. יוצקים את התערובת המבושלת על התבנית עד שהיא כמעט מכסה את הלחם.
  7. אופים את המאפה כחצי שעה עד שהוא שחום וקריספי מלמעלה.
אופן אחסון
מומלץ להגיש עם כדור גלידה ולאכול ביום ההגשה.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן