גלגולי חצילים טבעוניים ברוטב עגבניות
- 25 דקות
- שעה ורבע
- בינוני
1. חותכים את החצילים, מברישים בשמן זית ואופים 15 דקות על 180 מעלות.
2. בנתיים מכינים את המלית: מטגנים בצל מספר דקות. מוסיפים שום, את התבלינים ואת הבשר הטחון ומטגנים כמה דקות עד להזהבה.
3. מוסיפים פטרוזיליה / כוסברה, מערבבים ומעבירים לקערה להצטננות.
4. לרוטב מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים לתבנית אפייה.
5. לוקחים חתיכה של חציל, מניחים בקצה שלה כף של המילוי, מגלגלים ומניחים ברוטב.
6. חוזרים על הפעולה עם כל החתיכות.
7. מכסים את התבנית בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל 45 דקות על 180 מעלות.
8. לאחר 45 דקות מורידים את נייר האפייה ואופים עוד כ 15 דקות עד להשחמה
1. חותכים את החצילים, מברישים בשמן זית ואופים 15 דקות על 180 מעלות.
2. בנתיים מכינים את המלית: מטגנים בצל מספר דקות. מוסיפים שום, את התבלינים ואת הבשר הטחון ומטגנים כמה דקות עד להזהבה.
3. מוסיפים פטרוזיליה / כוסברה, מערבבים ומעבירים לקערה להצטננות.
4. לרוטב מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים לתבנית אפייה.
5. לוקחים חתיכה של חציל, מניחים בקצה שלה כף של המילוי, מגלגלים ומניחים ברוטב.
6. חוזרים על הפעולה עם כל החתיכות.
7. מכסים את התבנית בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל 45 דקות על 180 מעלות.
8. לאחר 45 דקות מורידים את נייר האפייה ואופים עוד כ 15 דקות עד להשחמה
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.