גלגולי חצילים טבעוניים ברוטב עגבניות
- 25 דקות
- שעה ורבע
- בינוני
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. חותכים את החצילים, מברישים בשמן זית ואופים 15 דקות על 180 מעלות.
2. בנתיים מכינים את המלית: מטגנים בצל מספר דקות. מוסיפים שום, את התבלינים ואת הבשר הטחון ומטגנים כמה דקות עד להזהבה.
3. מוסיפים פטרוזיליה / כוסברה, מערבבים ומעבירים לקערה להצטננות.
4. לרוטב מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים לתבנית אפייה.
5. לוקחים חתיכה של חציל, מניחים בקצה שלה כף של המילוי, מגלגלים ומניחים ברוטב.
6. חוזרים על הפעולה עם כל החתיכות.
7. מכסים את התבנית בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל 45 דקות על 180 מעלות.
8. לאחר 45 דקות מורידים את נייר האפייה ואופים עוד כ 15 דקות עד להשחמה
1. חותכים את החצילים, מברישים בשמן זית ואופים 15 דקות על 180 מעלות.
2. בנתיים מכינים את המלית: מטגנים בצל מספר דקות. מוסיפים שום, את התבלינים ואת הבשר הטחון ומטגנים כמה דקות עד להזהבה.
3. מוסיפים פטרוזיליה / כוסברה, מערבבים ומעבירים לקערה להצטננות.
4. לרוטב מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים לתבנית אפייה.
5. לוקחים חתיכה של חציל, מניחים בקצה שלה כף של המילוי, מגלגלים ומניחים ברוטב.
6. חוזרים על הפעולה עם כל החתיכות.
7. מכסים את התבנית בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל 45 דקות על 180 מעלות.
8. לאחר 45 דקות מורידים את נייר האפייה ואופים עוד כ 15 דקות עד להשחמה
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח