גראטן טבעוני
- 15 דקות
- שעה וחצי
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. פורסים את תפוחי האדמה דק בסכין / מעבד מזון / מנדולינה
2. מגרדים את הגבינות לקערה (את חלק מגבינת הכמוצרלה המגורדת שומרים בצד לפיזור מלמעלה)
3. מוסיפים את המים וטוחנים עם בלנדר מוט
4. מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים
5. מעבירים את הבלילה לקערה עם תפוחי האדמה והשום ומערבבים
6. מעבירים לתבנית אפייה ואת השכבה העליונה מסדרים יפה כמו בהדגמה
7. מכסים את התבנית ואופים על 180 מעלות למשך שעה
8. מורידים את הכיסוי, מפזרים את הגבינה שנשארה ואופים עוד כ 20 דקות עד להשחמה
1. פורסים את תפוחי האדמה דק בסכין / מעבד מזון / מנדולינה
2. מגרדים את הגבינות לקערה (את חלק מגבינת הכמוצרלה המגורדת שומרים בצד לפיזור מלמעלה)
3. מוסיפים את המים וטוחנים עם בלנדר מוט
4. מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים
5. מעבירים את הבלילה לקערה עם תפוחי האדמה והשום ומערבבים
6. מעבירים לתבנית אפייה ואת השכבה העליונה מסדרים יפה כמו בהדגמה
7. מכסים את התבנית ואופים על 180 מעלות למשך שעה
8. מורידים את הכיסוי, מפזרים את הגבינה שנשארה ואופים עוד כ 20 דקות עד להשחמה
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח