סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

גראטן טבעוני

כמות לתבנית בקוטר 22-24
מצרכים:
  • 6 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 10 גבעוני טימין
  • חבילה גבינת מוצרלה טבעונית
  • חבילה גבינת פטה טבעונית
  • 200 גרם מים
  • רבע כפית פלפל
  • רבע כפית מלח (הפטה מלוחה אז לא כדאי להוסיף הרבה)
הוראות הכנה

1. פורסים את תפוחי האדמה דק בסכין / מעבד מזון / מנדולינה
2. מגרדים את הגבינות לקערה (את חלק מגבינת הכמוצרלה המגורדת שומרים בצד לפיזור מלמעלה)
3. מוסיפים את המים וטוחנים עם בלנדר מוט
4. מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים
5. מעבירים את הבלילה לקערה עם תפוחי האדמה והשום ומערבבים
6. מעבירים לתבנית אפייה ואת השכבה העליונה מסדרים יפה כמו בהדגמה
7. מכסים את התבנית ואופים על 180 מעלות למשך שעה
8. מורידים את הכיסוי, מפזרים את הגבינה שנשארה ואופים עוד כ 20 דקות עד להשחמה

אופן אחסון
הוראות הכנה

1. פורסים את תפוחי האדמה דק בסכין / מעבד מזון / מנדולינה
2. מגרדים את הגבינות לקערה (את חלק מגבינת הכמוצרלה המגורדת שומרים בצד לפיזור מלמעלה)
3. מוסיפים את המים וטוחנים עם בלנדר מוט
4. מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים
5. מעבירים את הבלילה לקערה עם תפוחי האדמה והשום ומערבבים
6. מעבירים לתבנית אפייה ואת השכבה העליונה מסדרים יפה כמו בהדגמה
7. מכסים את התבנית ואופים על 180 מעלות למשך שעה
8. מורידים את הכיסוי, מפזרים את הגבינה שנשארה ואופים עוד כ 20 דקות עד להשחמה

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן