6409fe21d9f11200fc6d4823_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-16.58.33-2

גראטן טבעוני

כמות לתבנית בקוטר 22-24

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים:
  • 6 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 10 גבעוני טימין
  • חבילה גבינת מוצרלה טבעונית
  • חבילה גבינת פטה טבעונית
  • 200 גרם מים
  • רבע כפית פלפל
  • רבע כפית מלח (הפטה מלוחה אז לא כדאי להוסיף הרבה)
הוראות הכנה

1. פורסים את תפוחי האדמה דק בסכין / מעבד מזון / מנדולינה
2. מגרדים את הגבינות לקערה (את חלק מגבינת הכמוצרלה המגורדת שומרים בצד לפיזור מלמעלה)
3. מוסיפים את המים וטוחנים עם בלנדר מוט
4. מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים
5. מעבירים את הבלילה לקערה עם תפוחי האדמה והשום ומערבבים
6. מעבירים לתבנית אפייה ואת השכבה העליונה מסדרים יפה כמו בהדגמה
7. מכסים את התבנית ואופים על 180 מעלות למשך שעה
8. מורידים את הכיסוי, מפזרים את הגבינה שנשארה ואופים עוד כ 20 דקות עד להשחמה

אופן אחסון
6409fe21d9f11200fc6d4823_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-16.58.33-2
הוראות הכנה

1. פורסים את תפוחי האדמה דק בסכין / מעבד מזון / מנדולינה
2. מגרדים את הגבינות לקערה (את חלק מגבינת הכמוצרלה המגורדת שומרים בצד לפיזור מלמעלה)
3. מוסיפים את המים וטוחנים עם בלנדר מוט
4. מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים
5. מעבירים את הבלילה לקערה עם תפוחי האדמה והשום ומערבבים
6. מעבירים לתבנית אפייה ואת השכבה העליונה מסדרים יפה כמו בהדגמה
7. מכסים את התבנית ואופים על 180 מעלות למשך שעה
8. מורידים את הכיסוי, מפזרים את הגבינה שנשארה ואופים עוד כ 20 דקות עד להשחמה

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן