גראטן טבעוני
- 15 דקות
- שעה וחצי
- קל
1. פורסים את תפוחי האדמה דק בסכין / מעבד מזון / מנדולינה
2. מגרדים את הגבינות לקערה (את חלק מגבינת הכמוצרלה המגורדת שומרים בצד לפיזור מלמעלה)
3. מוסיפים את המים וטוחנים עם בלנדר מוט
4. מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים
5. מעבירים את הבלילה לקערה עם תפוחי האדמה והשום ומערבבים
6. מעבירים לתבנית אפייה ואת השכבה העליונה מסדרים יפה כמו בהדגמה
7. מכסים את התבנית ואופים על 180 מעלות למשך שעה
8. מורידים את הכיסוי, מפזרים את הגבינה שנשארה ואופים עוד כ 20 דקות עד להשחמה
1. פורסים את תפוחי האדמה דק בסכין / מעבד מזון / מנדולינה
2. מגרדים את הגבינות לקערה (את חלק מגבינת הכמוצרלה המגורדת שומרים בצד לפיזור מלמעלה)
3. מוסיפים את המים וטוחנים עם בלנדר מוט
4. מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים
5. מעבירים את הבלילה לקערה עם תפוחי האדמה והשום ומערבבים
6. מעבירים לתבנית אפייה ואת השכבה העליונה מסדרים יפה כמו בהדגמה
7. מכסים את התבנית ואופים על 180 מעלות למשך שעה
8. מורידים את הכיסוי, מפזרים את הגבינה שנשארה ואופים עוד כ 20 דקות עד להשחמה
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.