זה מתכון שראיתי ברשת מזמן, ועכשיו כשאנחנו בתקופה בבית שאנחנו מנסים לאכול דברים קצת יותר מזינים ממש התחשק לי לנסות.
תקשיבו מסתבר שזה ממש טעים! את הקינואה לא מבשלים אלא פשוט קולים אותה במחבת כמה דקות עד שהיא מתפצפצת,
מערבבים עם שוקולד מומס לבחירתכם, משטחים ומקררים וקיבלתם אחלה של חטיף.
אם זה עבר את הבת שנתיים וחצי שלי, זה אומר שזה באמת מוצלח :)
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
מצרכים - כמות לכ 20 חתיכות
150 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב טבעוני (אפשר להחליף בעוד שוקולד מריר או לבן לפי העדפתכם)
כוס קינואה - 170 גרם
הוראות הכנה
שוטפים טוב את הקינואה ואז קולים אותה על אש בינונית למשך 4-5 דקות עד שהיא מתחילה להזהיב ולפצפץ. חשוב לערבב מדי פעם כדי שלא תשרף
במקביל ממיסים את השוקולד שבחרתם בבאן מארי או במיקרו בפולסים קצרים
מערבבים את הקינואה והשוקולד ביחד ומשטחים בתבנית הכי דק שאתם יכולים
מעבירים למקרר לשעה
שוברים לחתיכות
אופן אחסון
שומרים במקרר עד 3 חודשים בקופסא סגורה
הוראות הכנה
שוטפים טוב את הקינואה ואז קולים אותה על אש בינונית למשך 4-5 דקות עד שהיא מתחילה להזהיב ולפצפץ. חשוב לערבב מדי פעם כדי שלא תשרף
במקביל ממיסים את השוקולד שבחרתם בבאן מארי או במיקרו בפולסים קצרים
מערבבים את הקינואה והשוקולד ביחד ומשטחים בתבנית הכי דק שאתם יכולים