62a202984f1ceee3393a02e6_WhatsApp-Image-2022-06-09-at-17.19.41

חלת טימין ובצל מקורמל

כמות ל 2 חלות גדולות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 500 גרם קמח לבן
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 40 גרם סוכר
  • 250 גרם מים פושרים
  • 10 גרם מלח
  • 50 גרם שמן זית
תוספות
  • בצל סגול
  • טימין
  • קמח לציפוי
הוראות הכנה

1. במיקסר עם וו לישה שוקלים את כל מרכיבי המתכון חוץ מהמלח.

2. לשים על מהירות איטית כ- 3 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.

3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ- 7 דקות (10 דקות לישה סה"כ)

4. מכסים במגבת ומעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה עד להכפלת הנפח.

5. חותכים את הבצל לקוביות, מפזרים שמן זית, מלח גס וקצת סוכר ומכניסים לתנור עד להתרככות (כחצי שעה).

6. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים ומעצבים את הצורה שרוצים. מקשטים עם בצל וטימין בין הרצועות הקלועות.

6. מעבירים להתפחה נוספת לעוד כ-45 דקות ובנתיים מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו

7. מפזרים קמח ומכניסים לתנור.

8. אופים כ 30 דקות עד שהחלה זהובה מכל הכיוונים.

אופן אחסון
62a202984f1ceee3393a02e6_WhatsApp-Image-2022-06-09-at-17.19.41
הוראות הכנה

1. במיקסר עם וו לישה שוקלים את כל מרכיבי המתכון חוץ מהמלח.

2. לשים על מהירות איטית כ- 3 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.

3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ- 7 דקות (10 דקות לישה סה"כ)

4. מכסים במגבת ומעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה עד להכפלת הנפח.

5. חותכים את הבצל לקוביות, מפזרים שמן זית, מלח גס וקצת סוכר ומכניסים לתנור עד להתרככות (כחצי שעה).

6. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים ומעצבים את הצורה שרוצים. מקשטים עם בצל וטימין בין הרצועות הקלועות.

6. מעבירים להתפחה נוספת לעוד כ-45 דקות ובנתיים מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו

7. מפזרים קמח ומכניסים לתנור.

8. אופים כ 30 דקות עד שהחלה זהובה מכל הכיוונים.

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן