חלת טימין ובצל מקורמל
- שעתיים וחצי כולל התפחות
- 30 דקות
- בינוני
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. במיקסר עם וו לישה שוקלים את כל מרכיבי המתכון חוץ מהמלח.
2. לשים על מהירות איטית כ- 3 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ- 7 דקות (10 דקות לישה סה"כ)
4. מכסים במגבת ומעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה עד להכפלת הנפח.
5. חותכים את הבצל לקוביות, מפזרים שמן זית, מלח גס וקצת סוכר ומכניסים לתנור עד להתרככות (כחצי שעה).
6. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים ומעצבים את הצורה שרוצים. מקשטים עם בצל וטימין בין הרצועות הקלועות.
6. מעבירים להתפחה נוספת לעוד כ-45 דקות ובנתיים מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו
7. מפזרים קמח ומכניסים לתנור.
8. אופים כ 30 דקות עד שהחלה זהובה מכל הכיוונים.
1. במיקסר עם וו לישה שוקלים את כל מרכיבי המתכון חוץ מהמלח.
2. לשים על מהירות איטית כ- 3 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ- 7 דקות (10 דקות לישה סה"כ)
4. מכסים במגבת ומעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה עד להכפלת הנפח.
5. חותכים את הבצל לקוביות, מפזרים שמן זית, מלח גס וקצת סוכר ומכניסים לתנור עד להתרככות (כחצי שעה).
6. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים ומעצבים את הצורה שרוצים. מקשטים עם בצל וטימין בין הרצועות הקלועות.
6. מעבירים להתפחה נוספת לעוד כ-45 דקות ובנתיים מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו
7. מפזרים קמח ומכניסים לתנור.
8. אופים כ 30 דקות עד שהחלה זהובה מכל הכיוונים.
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח