6409ff7e24deea02649af45e_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-16.58.33

טארט דבש מלוח

לתבנית פאי בקוטר 20-22

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לקלתית:
  • 200 גרם קמח
  • 60 גרם אבקת סוכר
  • 20 גרם אבקת שקדים
  • קורט מלח
  • 120 גרם חמאה טבעונית קרה
  • 60 גרם רסק תפוחים
למילוי:
  • 100 גרם סוכר
  • 40 גרם מייפל
  • 60 גרם סילאן
  • 120 גרם חמאה טבעונית מומסת
  • 1/2 כפית מלח
  • 150 גרם קרם קוקוס (רק החלק השומני אחרי קירור של לילה במקרר)
  • כפית תמצית וניל
  • 60 גרם קמח  
  • כפית מיץ לימון
הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהרסק ליצירת תערובת פירורית.
2. מוסיפים את הרסק ומערבבים ידנית או במעבד מזון רק עד שמתקבל בצק אחיד. מעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר.
3. מרדדים את הבצק ומסדרים בתוך תבנית פאי.
4. מניחים משקולת (אני השתמשתי בשעועית) ואופים 12 דקות על 170 מעלות.
5. בנתיים מכינים את המלית: מערבבים את כל המרכיבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. (אם היא לא יוצאת אחידה אפשר לסנן אותה)
6. מורידים את המשקולת ומעבירים את המלית לתוך התבנית. (מומלץ לשים נייר כסף על התבנית של התנור כי הבלילה יכולה טיפה לטפטף)
7. אופים את הטארט על 170 מעלות למשך 30 דקות ואז מורידים ל 150 ואופים עוד 10 דקות
8. מעבירים להתייצבות של 4 שעות לפחות או לילה במקרר

אופן אחסון
6409ff7e24deea02649af45e_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-16.58.33
הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהרסק ליצירת תערובת פירורית.
2. מוסיפים את הרסק ומערבבים ידנית או במעבד מזון רק עד שמתקבל בצק אחיד. מעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר.
3. מרדדים את הבצק ומסדרים בתוך תבנית פאי.
4. מניחים משקולת (אני השתמשתי בשעועית) ואופים 12 דקות על 170 מעלות.
5. בנתיים מכינים את המלית: מערבבים את כל המרכיבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. (אם היא לא יוצאת אחידה אפשר לסנן אותה)
6. מורידים את המשקולת ומעבירים את המלית לתוך התבנית. (מומלץ לשים נייר כסף על התבנית של התנור כי הבלילה יכולה טיפה לטפטף)
7. אופים את הטארט על 170 מעלות למשך 30 דקות ואז מורידים ל 150 ואופים עוד 10 דקות
8. מעבירים להתייצבות של 4 שעות לפחות או לילה במקרר

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן