טארט דבש מלוח
- 45 דקות
- 45 דקות
- בינוני
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהרסק ליצירת תערובת פירורית.
2. מוסיפים את הרסק ומערבבים ידנית או במעבד מזון רק עד שמתקבל בצק אחיד. מעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר.
3. מרדדים את הבצק ומסדרים בתוך תבנית פאי.
4. מניחים משקולת (אני השתמשתי בשעועית) ואופים 12 דקות על 170 מעלות.
5. בנתיים מכינים את המלית: מערבבים את כל המרכיבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. (אם היא לא יוצאת אחידה אפשר לסנן אותה)
6. מורידים את המשקולת ומעבירים את המלית לתוך התבנית. (מומלץ לשים נייר כסף על התבנית של התנור כי הבלילה יכולה טיפה לטפטף)
7. אופים את הטארט על 170 מעלות למשך 30 דקות ואז מורידים ל 150 ואופים עוד 10 דקות
8. מעבירים להתייצבות של 4 שעות לפחות או לילה במקרר
1. מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהרסק ליצירת תערובת פירורית.
2. מוסיפים את הרסק ומערבבים ידנית או במעבד מזון רק עד שמתקבל בצק אחיד. מעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר.
3. מרדדים את הבצק ומסדרים בתוך תבנית פאי.
4. מניחים משקולת (אני השתמשתי בשעועית) ואופים 12 דקות על 170 מעלות.
5. בנתיים מכינים את המלית: מערבבים את כל המרכיבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. (אם היא לא יוצאת אחידה אפשר לסנן אותה)
6. מורידים את המשקולת ומעבירים את המלית לתוך התבנית. (מומלץ לשים נייר כסף על התבנית של התנור כי הבלילה יכולה טיפה לטפטף)
7. אופים את הטארט על 170 מעלות למשך 30 דקות ואז מורידים ל 150 ואופים עוד 10 דקות
8. מעבירים להתייצבות של 4 שעות לפחות או לילה במקרר