סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

טראפלס שוקולד אספרסו בשתי שכבות

כמות לכ 20 טראפלס
לגנאש שוקולד אספרסו:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 120 גרם קרם קוקוס (אין צורך לקרר)
  • אספרסו קצר או כפית קפה נמס מעורבבת עם 40 גרם מים רותחים
  • 40 גרם סוכר
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה
  1. ממיסים קרם קוקוס בסיר קטן עד לרתיחה ויוצקים על השוקולד.
  2. מוסיפים את הקפה החם וטוחנים הכל עם בלנדר מוט (או מערבבים עם מטרפה).
  3. מעבירים לכלי שטוח ומכניסים להקפאה של שעה. אם רוצים להכין טראפלס מרובעים (הכנה יותר נוחה ופחות מלכלכת) משטחים בכלי מרובע)
  4. ממיסים את השוקולד לציפוי.
  5. יוצרים מהגנאש כדורים עם הידיים או חותכים לריבועים במקרה של טראפלס מרובע.
  6. טובלים את הטראפלס בשוקולד בעזרת מזלג, מרימים ומנערים כדי להוריד עודפי שוקולד.
  7. מניחים בתבנית עם אבקת קקאו וכשהציפוי מתחיל להתקשות, מגלגלים בתוך הקקאו.
  8. כשמסיימים לצפות את כל הטראפלס, מנערים אותם בזהירות במסננת כדי להוריד חלק מאבקת הקקאו.
  9. מאחסנים במקרר עד 3 שבועות.

ניתן לראות את סרטון ההכנה באינסטגרם. תהנו 🙂

אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. ממיסים קרם קוקוס בסיר קטן עד לרתיחה ויוצקים על השוקולד.
  2. מוסיפים את הקפה החם וטוחנים הכל עם בלנדר מוט (או מערבבים עם מטרפה).
  3. מעבירים לכלי שטוח ומכניסים להקפאה של שעה. אם רוצים להכין טראפלס מרובעים (הכנה יותר נוחה ופחות מלכלכת) משטחים בכלי מרובע)
  4. ממיסים את השוקולד לציפוי.
  5. יוצרים מהגנאש כדורים עם הידיים או חותכים לריבועים במקרה של טראפלס מרובע.
  6. טובלים את הטראפלס בשוקולד בעזרת מזלג, מרימים ומנערים כדי להוריד עודפי שוקולד.
  7. מניחים בתבנית עם אבקת קקאו וכשהציפוי מתחיל להתקשות, מגלגלים בתוך הקקאו.
  8. כשמסיימים לצפות את כל הטראפלס, מנערים אותם בזהירות במסננת כדי להוריד חלק מאבקת הקקאו.
  9. מאחסנים במקרר עד 3 שבועות.

ניתן לראות את סרטון ההכנה באינסטגרם. תהנו 🙂

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן