61f7cec46812df36bba861a9_WhatsApp-Image-2022-01-31-at-13.57.41

טראפלס שוקולד אספרסו בשתי שכבות

כמות לכ 20 טראפלס

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לגנאש שוקולד אספרסו:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 120 גרם קרם קוקוס (אין צורך לקרר)
  • אספרסו קצר או כפית קפה נמס מעורבבת עם 40 גרם מים רותחים
  • 40 גרם סוכר
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה
  1. ממיסים קרם קוקוס בסיר קטן עד לרתיחה ויוצקים על השוקולד.
  2. מוסיפים את הקפה החם וטוחנים הכל עם בלנדר מוט (או מערבבים עם מטרפה).
  3. מעבירים לכלי שטוח ומכניסים להקפאה של שעה. אם רוצים להכין טראפלס מרובעים (הכנה יותר נוחה ופחות מלכלכת) משטחים בכלי מרובע)
  4. ממיסים את השוקולד לציפוי.
  5. יוצרים מהגנאש כדורים עם הידיים או חותכים לריבועים במקרה של טראפלס מרובע.
  6. טובלים את הטראפלס בשוקולד בעזרת מזלג, מרימים ומנערים כדי להוריד עודפי שוקולד.
  7. מניחים בתבנית עם אבקת קקאו וכשהציפוי מתחיל להתקשות, מגלגלים בתוך הקקאו.
  8. כשמסיימים לצפות את כל הטראפלס, מנערים אותם בזהירות במסננת כדי להוריד חלק מאבקת הקקאו.
  9. מאחסנים במקרר עד 3 שבועות.

ניתן לראות את סרטון ההכנה באינסטגרם. תהנו 🙂

אופן אחסון
61f7cec46812df36bba861a9_WhatsApp-Image-2022-01-31-at-13.57.41
הוראות הכנה
  1. ממיסים קרם קוקוס בסיר קטן עד לרתיחה ויוצקים על השוקולד.
  2. מוסיפים את הקפה החם וטוחנים הכל עם בלנדר מוט (או מערבבים עם מטרפה).
  3. מעבירים לכלי שטוח ומכניסים להקפאה של שעה. אם רוצים להכין טראפלס מרובעים (הכנה יותר נוחה ופחות מלכלכת) משטחים בכלי מרובע)
  4. ממיסים את השוקולד לציפוי.
  5. יוצרים מהגנאש כדורים עם הידיים או חותכים לריבועים במקרה של טראפלס מרובע.
  6. טובלים את הטראפלס בשוקולד בעזרת מזלג, מרימים ומנערים כדי להוריד עודפי שוקולד.
  7. מניחים בתבנית עם אבקת קקאו וכשהציפוי מתחיל להתקשות, מגלגלים בתוך הקקאו.
  8. כשמסיימים לצפות את כל הטראפלס, מנערים אותם בזהירות במסננת כדי להוריד חלק מאבקת הקקאו.
  9. מאחסנים במקרר עד 3 שבועות.

ניתן לראות את סרטון ההכנה באינסטגרם. תהנו 🙂

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן