סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

כדורי שוקולד משודרגים!

מצרכים
  • שאריות של עוגה בחושה שנשארה (אני השתמשתי ב 4 מאפינס)
  • גנאש שוקולד מ 100 גרם שוקולד ו 50 גרם חלב סויה
  • 100 גרם שוקולד מריר + כף שמן לציפוי
  • 100 גרם שוקולד לבן + כף שמן לציפוי
  • תוספות קראנצ'יות שאוהבים
הוראות הכנה
  1. מפוררים לתוך קערה את העוגה.
  2. מחממים במיקרו שוקולד וחלב סויה עד להמסה ומערבבים. אפשר גם לחמם את החלב בסיר על הגז, לצקת על השוקולד ולערבב.
  3. מעבירים את הגנאש לתוך העוגה ומשאירים טיפה ממנו בצד לטבילה של המקלות.
  4. מערבבים את הגנאש עם פירורי העוגה עד שהכל אחיד, ומעבירים להקפאה של 10 דקות.
  5. בנתיים ממיסים את השוקולדים והשמן לציפוי בפולסים במיקרו או על באן מארי.
  6. מוציאים את הבלילה מהמקפיא ומגלגלים לכדורים. מניחים על מגש או צלחת.
  7. טובלים את קצה המקלות בגנאש שהשארנו בצד ומכניסים לתוך הכדורים. מעבירים להקפאה נוספת של כ 5 דקות.
  8. טובלים את הכדורים בשוקולד ואז בציפויים.
אופן אחסון
שומרים את כדורי השוקולד במקרר ל 5 ימים או לחודש במקפיא. מוזמנים לראות את סרטון ההכנה באינסטגרם שלי! :)
הוראות הכנה
  1. מפוררים לתוך קערה את העוגה.
  2. מחממים במיקרו שוקולד וחלב סויה עד להמסה ומערבבים. אפשר גם לחמם את החלב בסיר על הגז, לצקת על השוקולד ולערבב.
  3. מעבירים את הגנאש לתוך העוגה ומשאירים טיפה ממנו בצד לטבילה של המקלות.
  4. מערבבים את הגנאש עם פירורי העוגה עד שהכל אחיד, ומעבירים להקפאה של 10 דקות.
  5. בנתיים ממיסים את השוקולדים והשמן לציפוי בפולסים במיקרו או על באן מארי.
  6. מוציאים את הבלילה מהמקפיא ומגלגלים לכדורים. מניחים על מגש או צלחת.
  7. טובלים את קצה המקלות בגנאש שהשארנו בצד ומכניסים לתוך הכדורים. מעבירים להקפאה נוספת של כ 5 דקות.
  8. טובלים את הכדורים בשוקולד ואז בציפויים.
אופן אחסון
שומרים את כדורי השוקולד במקרר ל 5 ימים או לחודש במקפיא. מוזמנים לראות את סרטון ההכנה באינסטגרם שלי! :)
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן