סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

לביבות גבינה טבעוניות

כמות ל – 12 לביבות קטנות
מצרכים
  • 460 גרם גבינה טבעונית למריחה
  • 70 גרם סוכר
  • 100 גרם קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית קינמון
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • גרידת לימון / תפוז
  • אבקת סוכר לקישוט
הוראות הכנה
  1. שוקלים את כל המרכיבים ביחד בקערה ומערבבים עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
  2. מחממים מחבת עם מעט שמן על אש בינונית, וכשהיא חמה מעבירים אליה כף מהבלילה לכל לביבה.
  3. נותנים לבלילה טיגון של כ – 3 דקות והופכים לצד השני לעוד 3 דקות. לוחצים על הבלילה עם התרווד כדי ליצור לביבות דקות שנאפות טוב מבפנים. (שימו לב שהאש לא חזקה מדי כי אז הלביבות ישארו רכות מדי מבפנים)
  4. מצננים את הלביבות, מפזרים מעליהן אבקת סוכר ומגישים.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. שוקלים את כל המרכיבים ביחד בקערה ומערבבים עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
  2. מחממים מחבת עם מעט שמן על אש בינונית, וכשהיא חמה מעבירים אליה כף מהבלילה לכל לביבה.
  3. נותנים לבלילה טיגון של כ – 3 דקות והופכים לצד השני לעוד 3 דקות. לוחצים על הבלילה עם התרווד כדי ליצור לביבות דקות שנאפות טוב מבפנים. (שימו לב שהאש לא חזקה מדי כי אז הלביבות ישארו רכות מדי מבפנים)
  4. מצננים את הלביבות, מפזרים מעליהן אבקת סוכר ומגישים.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן