תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
מצרכים
460 גרם גבינה טבעונית למריחה
70 גרם סוכר
100 גרם קמח
כפית אבקת אפייה
1/4 כפית קינמון
כפית תמצית / מחית וניל
גרידת לימון / תפוז
אבקת סוכר לקישוט
הוראות הכנה
שוקלים את כל המרכיבים ביחד בקערה ומערבבים עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
מחממים מחבת עם מעט שמן על אש בינונית, וכשהיא חמה מעבירים אליה כף מהבלילה לכל לביבה.
נותנים לבלילה טיגון של כ – 3 דקות והופכים לצד השני לעוד 3 דקות. לוחצים על הבלילה עם התרווד כדי ליצור לביבות דקות שנאפות טוב מבפנים. (שימו לב שהאש לא חזקה מדי כי אז הלביבות ישארו רכות מדי מבפנים)
מצננים את הלביבות, מפזרים מעליהן אבקת סוכר ומגישים.
אופן אחסון
הוראות הכנה
שוקלים את כל המרכיבים ביחד בקערה ומערבבים עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
מחממים מחבת עם מעט שמן על אש בינונית, וכשהיא חמה מעבירים אליה כף מהבלילה לכל לביבה.
נותנים לבלילה טיגון של כ – 3 דקות והופכים לצד השני לעוד 3 דקות. לוחצים על הבלילה עם התרווד כדי ליצור לביבות דקות שנאפות טוב מבפנים. (שימו לב שהאש לא חזקה מדי כי אז הלביבות ישארו רכות מדי מבפנים)
מצננים את הלביבות, מפזרים מעליהן אבקת סוכר ומגישים.