619b58f84152e67ab8535a52_WhatsApp-Image-2021-11-22-at-10.29.00-AM

לביבות תפוחי אדמה טבעוניות

כמות לכ – 20 לביבות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • בטטה בינונית (או עוד 2 תפוחי אדמה)
  • בצל אחד גדול
  • 4 כפות קמח כלשהו (אני השתמשתי בקמח עדשים)
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • שמן קנולה לטיגון / שמן זית להברשה
הוראות הכנה
  1. על פומפיה או במעבד מזון מגרדים את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל ומשאירים כחצי שעה בתוך מסננת על מנת שיוציאו את הנוזלים שלהם.
  2. סוחטים את הירקות ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים קמח, מלח ופלפל ומערבבים היטב עם הידיים.
  4. מחממים מחבת עם שמן או תנור על 180 מעלות.
  5. לגרסה המטוגנת: כשהשמן חם מהדקים לביבות קטנות עם הידיים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  6. לגרסה האפויה: מסדרים את הלביבות על תבנית עם נייר אפייה ומברישים עם שמן זית בנדיבות מכל הכיוונים. אופים על 180 מעלות עד להזהבה.

מומלץ להגיש ישר לאחר ההכנה עם יוגורט טבעוני

אופן אחסון
619b58f84152e67ab8535a52_WhatsApp-Image-2021-11-22-at-10.29.00-AM
הוראות הכנה
  1. על פומפיה או במעבד מזון מגרדים את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל ומשאירים כחצי שעה בתוך מסננת על מנת שיוציאו את הנוזלים שלהם.
  2. סוחטים את הירקות ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים קמח, מלח ופלפל ומערבבים היטב עם הידיים.
  4. מחממים מחבת עם שמן או תנור על 180 מעלות.
  5. לגרסה המטוגנת: כשהשמן חם מהדקים לביבות קטנות עם הידיים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  6. לגרסה האפויה: מסדרים את הלביבות על תבנית עם נייר אפייה ומברישים עם שמן זית בנדיבות מכל הכיוונים. אופים על 180 מעלות עד להזהבה.

מומלץ להגיש ישר לאחר ההכנה עם יוגורט טבעוני

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן