לזניית בצל מקורמל ופטריות בשמנת
- 30 דק'
- 65 דק'
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
הוראות הכנה:
1. צורבים במחבת את הבצל עד ריכוך והזהבה
2. חותכים את הפטריות ומוסיפים. צורבים מספר דקות עד שהן מצטמצמות והנוזלים מתאדים
3. מעבירים לקערה את כל מרכיבי הרוטב וטוחנים עם בלנדר מוט. במידה והרוטב סמיך מדי,
מוסיפים עוד מעט מים וטוחנים (הוא אמור להראות כמו בסרטון)
4. מרכיבים את הלזניה: מניחים שכבה מהרוטב, עליה דפי לזניה ועליהם פטריות וככה חוזרים על הפעולה עד הסוף.
השכבה האחרונה צריכה להיות הרוטב ומעליה מגרדים את גבינת המוצרלה שנשארה
5. עוטפים בנייר כסף ומכניסים לאפייה של כ 45 דקות על 190 מעלות חום עליון תחתון
6. מורידים את הנייר ואופים עוד כ 20 דקות עד שהלזניה ניראת זהובה, רכה ומוכנה
הוראות הכנה:
1. צורבים במחבת את הבצל עד ריכוך והזהבה
2. חותכים את הפטריות ומוסיפים. צורבים מספר דקות עד שהן מצטמצמות והנוזלים מתאדים
3. מעבירים לקערה את כל מרכיבי הרוטב וטוחנים עם בלנדר מוט. במידה והרוטב סמיך מדי,
מוסיפים עוד מעט מים וטוחנים (הוא אמור להראות כמו בסרטון)
4. מרכיבים את הלזניה: מניחים שכבה מהרוטב, עליה דפי לזניה ועליהם פטריות וככה חוזרים על הפעולה עד הסוף.
השכבה האחרונה צריכה להיות הרוטב ומעליה מגרדים את גבינת המוצרלה שנשארה
5. עוטפים בנייר כסף ומכניסים לאפייה של כ 45 דקות על 190 מעלות חום עליון תחתון
6. מורידים את הנייר ואופים עוד כ 20 דקות עד שהלזניה ניראת זהובה, רכה ומוכנה
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח