דלג לתוכן
Instagram
Facebook
Whatsapp
לקבלת מדריכים במתנה
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
טמפרור שוקולד
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
טמפרור שוקולד
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
לספר הבישול החינמי שלי
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
טמפרור שוקולד
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
טמפרור שוקולד
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
מגולגלות טבעוניות במילוי קרם שקדים, סילאן ופקאנים
10 דקות
20 דקות
קל
כמות ל 20 עוגיות
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
לבצק:
250 גרם קמח לבן / קמח כוסמין לבן
150 גרם חמאה טבעונית רכה חתוכה לקוביות
40 גרם סוכר לבן / חום
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
כפית מחית / תמצית וניל
50 גרם חלב סויה / שקדים
למילוי:
120 גרם ממרח שקדים
80 גרם סילאן (או מייפל)
50 גרם פקאן סיני
הוראות הכנה
במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון עם להב פלדה, מערבבים קמח, חמאה, סוכר, אבקת אפייה ומלח עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים חלב ווניל ומערבבים רק עד שהבצק מתאחד.
מחממים תנור ל 180 מעלות על תכנית טורבו.
מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה למלבן דק.
מערבבים סילאן וממרח שקדים ומורחים על הבצק ככה שיגיע עד הקצוות. מפזרים שברי פקאנים
מגלגלים את הבצק בעזרת נייר האפייה לרולדה. חותכים עם סכין לפרוסות, כמעט עד סוף הבצק.
אופים את הרולדה כ 20 דקות. שימו לב שהבצק לא צריך להיות מאוד זהוב בסיום האפייה, אלא עדיין מעט בהיר.
משלימים את החיתוך של העוגיות ומאחסנים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר למשך 5 ימים.
אופן אחסון
הוראות הכנה
במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון עם להב פלדה, מערבבים קמח, חמאה, סוכר, אבקת אפייה ומלח עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים חלב ווניל ומערבבים רק עד שהבצק מתאחד.
מחממים תנור ל 180 מעלות על תכנית טורבו.
מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה למלבן דק.
מערבבים סילאן וממרח שקדים ומורחים על הבצק ככה שיגיע עד הקצוות. מפזרים שברי פקאנים
מגלגלים את הבצק בעזרת נייר האפייה לרולדה. חותכים עם סכין לפרוסות, כמעט עד סוף הבצק.
אופים את הרולדה כ 20 דקות. שימו לב שהבצק לא צריך להיות מאוד זהוב בסיום האפייה, אלא עדיין מעט בהיר.
משלימים את החיתוך של העוגיות ומאחסנים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר למשך 5 ימים.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
עוגת וניל פצפוצים טבעונית
ינואר 29, 2025
סלט 'ביצים' טבעוני
ינואר 22, 2025
מרק קישואים
ינואר 22, 2025
שווארמה כרובית
ינואר 22, 2025
מרק עדשים תורכי
ינואר 15, 2025
דבש טבעוני
ספטמבר 29, 2024
עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות
ספטמבר 19, 2024
להצטרפות
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
טמפרור שוקולד
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
לקבוצת הוואטסאפ
Instagram
Facebook
Whatsapp
Phone-alt
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הגדל טקסט
הקטן טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
רקע בהיר
הדגשת קישורים
הדגשת קישורים
פונט קריא
פונט קריא
איפוס
איפוס