61237e267b53e960f73df850_WhatsApp-Image-2021-08-23-at-13.44.54

מגולגלות טבעוניות במילוי קרם שקדים, סילאן ופקאנים

כמות ל 20 עוגיות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לבצק:
  • 250 גרם קמח לבן / קמח כוסמין לבן
  • 150 גרם חמאה טבעונית רכה חתוכה לקוביות
  • 40 גרם סוכר לבן / חום
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • כפית מחית / תמצית וניל
  • 50 גרם חלב סויה / שקדים
למילוי:
  • 120 גרם ממרח שקדים
  • 80 גרם סילאן (או מייפל)
  • 50 גרם פקאן סיני
הוראות הכנה
  1. במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון עם להב פלדה, מערבבים קמח, חמאה, סוכר, אבקת אפייה ומלח עד לקבלת תערובת פירורית.
  2. מוסיפים חלב ווניל ומערבבים רק עד שהבצק מתאחד.
  3. מחממים תנור ל 180 מעלות על תכנית טורבו.
  4. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה למלבן דק.
  5. מערבבים סילאן וממרח שקדים ומורחים על הבצק ככה שיגיע עד הקצוות. מפזרים שברי פקאנים
  6. מגלגלים את הבצק בעזרת נייר האפייה לרולדה. חותכים עם סכין לפרוסות, כמעט עד סוף הבצק.
  7. אופים את הרולדה כ 20 דקות. שימו לב שהבצק לא צריך להיות מאוד זהוב בסיום האפייה, אלא עדיין מעט בהיר.
  8. משלימים את החיתוך של העוגיות ומאחסנים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר למשך 5 ימים.
אופן אחסון
61237e267b53e960f73df850_WhatsApp-Image-2021-08-23-at-13.44.54
הוראות הכנה
  1. במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון עם להב פלדה, מערבבים קמח, חמאה, סוכר, אבקת אפייה ומלח עד לקבלת תערובת פירורית.
  2. מוסיפים חלב ווניל ומערבבים רק עד שהבצק מתאחד.
  3. מחממים תנור ל 180 מעלות על תכנית טורבו.
  4. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה למלבן דק.
  5. מערבבים סילאן וממרח שקדים ומורחים על הבצק ככה שיגיע עד הקצוות. מפזרים שברי פקאנים
  6. מגלגלים את הבצק בעזרת נייר האפייה לרולדה. חותכים עם סכין לפרוסות, כמעט עד סוף הבצק.
  7. אופים את הרולדה כ 20 דקות. שימו לב שהבצק לא צריך להיות מאוד זהוב בסיום האפייה, אלא עדיין מעט בהיר.
  8. משלימים את החיתוך של העוגיות ומאחסנים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר למשך 5 ימים.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן