6409f90b9edc71041ba0f6a3_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-16.58.30-1

מוקפץ טבעוני ברוטב חמאת בוטנים

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים:
  • אורז בסמטי מבושל לפי הוראות ההכנה
  • ברוקולי חתוך לפרחים
  • זוקיני / קישוא אחד
  • חבילת פטריות שמפניון / פורטבלו חתוכות לפרוסות
  • בצל לבן חתוך לפרוסות
  • חבילת טופו חתוכה לקוביות ומושרת ברוטב סויה
לרוטב:
  • רבע כוס רוטב סויה
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • כף מייפל
  • כף שמן שומשום
  • מיץ מליים אחד / חצי לימון
  • 1/3 כוס מים
  • כפית שמן צ’ילי
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית ג’ינג’ר כתוש
להגשה:
  • רבע לימון
  • בוטנים קצוצים
  • בצל ירוק
הוראות הכנה

1. חותכים את כל הירקות, מכינים את הרוטב בצד ומבשלים את האורז לפי הוראות היצרן
2. מחממים ווק על להבה גדולה ומקפיצים את כל הירקות ביחד כמה דקות בלי שמן
3. לאחר שהירקות קיבלו חריכה, מוסיפים שמן ומקפיצים עוד כ 2 דקות.
4. מוסיפים את הרוטב ומקפיצים עוד כדקה – 2 עד שהוא מעט מצטמצם
5. מגישים על האורז ומקשטים עם בצל ירוק, בוטנים קצוצים ורבע לימון

אופן אחסון
6409f90b9edc71041ba0f6a3_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-16.58.30-1
הוראות הכנה

1. חותכים את כל הירקות, מכינים את הרוטב בצד ומבשלים את האורז לפי הוראות היצרן
2. מחממים ווק על להבה גדולה ומקפיצים את כל הירקות ביחד כמה דקות בלי שמן
3. לאחר שהירקות קיבלו חריכה, מוסיפים שמן ומקפיצים עוד כ 2 דקות.
4. מוסיפים את הרוטב ומקפיצים עוד כדקה – 2 עד שהוא מעט מצטמצם
5. מגישים על האורז ומקשטים עם בצל ירוק, בוטנים קצוצים ורבע לימון

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן