מוקפץ טבעוני ברוטב חמאת בוטנים
- 35 דקות
- ללא
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. חותכים את כל הירקות, מכינים את הרוטב בצד ומבשלים את האורז לפי הוראות היצרן
2. מחממים ווק על להבה גדולה ומקפיצים את כל הירקות ביחד כמה דקות בלי שמן
3. לאחר שהירקות קיבלו חריכה, מוסיפים שמן ומקפיצים עוד כ 2 דקות.
4. מוסיפים את הרוטב ומקפיצים עוד כדקה – 2 עד שהוא מעט מצטמצם
5. מגישים על האורז ומקשטים עם בצל ירוק, בוטנים קצוצים ורבע לימון
1. חותכים את כל הירקות, מכינים את הרוטב בצד ומבשלים את האורז לפי הוראות היצרן
2. מחממים ווק על להבה גדולה ומקפיצים את כל הירקות ביחד כמה דקות בלי שמן
3. לאחר שהירקות קיבלו חריכה, מוסיפים שמן ומקפיצים עוד כ 2 דקות.
4. מוסיפים את הרוטב ומקפיצים עוד כדקה – 2 עד שהוא מעט מצטמצם
5. מגישים על האורז ומקשטים עם בצל ירוק, בוטנים קצוצים ורבע לימון