דלג לתוכן
Instagram
Facebook
Whatsapp
לקבלת מדריכים במתנה
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
טמפרור שוקולד
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
תוכנית ליווי לעסקים
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
המדריך לתמחור נכון של העסק שלך
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
טמפרור שוקולד
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
תוכנית ליווי לעסקים
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
המדריך לתמחור נכון של העסק שלך
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
לספר הבישול החינמי שלי
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
טמפרור שוקולד
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
תוכנית ליווי לעסקים
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
המדריך לתמחור נכון של העסק שלך
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
טמפרור שוקולד
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
תוכנית ליווי לעסקים
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
המדריך לתמחור נכון של העסק שלך
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
מרק קישואים
10 דקות
30 דקות בישול
קל
מרק קישואים ותפוחי אדמה סמיך ומנחם בכלום עבודה! וכן גם אם אתם לא חובבי קישואים גדולים, אתם הולכים ממש לאהוב אותו
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
מתכון ל 2-3 מנות
כף שמן זית
בצל סגול גדול
תפוח אדמה גדול
2 קישואים גדולים
צרור שמיר
תבלינים: חצי כפית כורכום, אבקת מרק ירקות טבעית (אופציונלי), מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
קוצצים בצל וצורבים כ – 5 דקות עם שמן זית
מוסיפים את תפוח האדמה והקישואים וצורבים עוד כ – 5 דקות
מוסיפים 2 כוסות מים ואת התבלינים ומבשלים כ – 20 דקות עד לריכוך
מוסיפים את השמיר וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק או חצי חלק
טועמים, מתקנים תיבול ומוסיפים עוד מים במידת הצורך
אופן אחסון
עד שלושה ימים במקרר
הוראות הכנה
קוצצים בצל וצורבים כ – 5 דקות עם שמן זית
מוסיפים את תפוח האדמה והקישואים וצורבים עוד כ – 5 דקות
מוסיפים 2 כוסות מים ואת התבלינים ומבשלים כ – 20 דקות עד לריכוך
מוסיפים את השמיר וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק או חצי חלק
טועמים, מתקנים תיבול ומוסיפים עוד מים במידת הצורך
אופן אחסון
עד שלושה ימים במקרר
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
עוגת וניל פצפוצים טבעונית
ינואר 29, 2025
סלט 'ביצים' טבעוני
ינואר 22, 2025
מרק קישואים
ינואר 22, 2025
שווארמה כרובית
ינואר 22, 2025
מרק עדשים תורכי
ינואר 15, 2025
דבש טבעוני
ספטמבר 29, 2024
עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות
ספטמבר 19, 2024
להצטרפות
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
טמפרור שוקולד
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
תוכנית ליווי לעסקים
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
המדריך לתמחור נכון של העסק שלך
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
לקבוצת הוואטסאפ
Instagram
Facebook
Whatsapp
Phone-alt
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הגדל טקסט
הקטן טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
רקע בהיר
הדגשת קישורים
הדגשת קישורים
פונט קריא
פונט קריא
איפוס
איפוס