0f58709d-6c48-4aa0-8bbf-54b019984b60

מרק קישואים

מרק קישואים ותפוחי אדמה סמיך ומנחם בכלום עבודה! וכן גם אם אתם לא חובבי קישואים גדולים, אתם הולכים ממש לאהוב אותו

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מתכון ל 2-3 מנות
  • כף שמן זית
  • בצל סגול גדול
  • תפוח אדמה גדול
  • 2 קישואים גדולים
  • צרור שמיר
  • תבלינים: חצי כפית כורכום, אבקת מרק ירקות טבעית (אופציונלי), מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
  1. קוצצים בצל וצורבים כ – 5 דקות עם שמן זית
  2. מוסיפים את תפוח האדמה והקישואים וצורבים עוד כ – 5 דקות
  3. מוסיפים 2 כוסות מים ואת התבלינים ומבשלים כ – 20 דקות עד לריכוך
  4. מוסיפים את השמיר וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק או חצי חלק
  5. טועמים, מתקנים תיבול ומוסיפים עוד מים במידת הצורך
אופן אחסון
עד שלושה ימים במקרר
0f58709d-6c48-4aa0-8bbf-54b019984b60
הוראות הכנה
  1. קוצצים בצל וצורבים כ – 5 דקות עם שמן זית
  2. מוסיפים את תפוח האדמה והקישואים וצורבים עוד כ – 5 דקות
  3. מוסיפים 2 כוסות מים ואת התבלינים ומבשלים כ – 20 דקות עד לריכוך
  4. מוסיפים את השמיר וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק או חצי חלק
  5. טועמים, מתקנים תיבול ומוסיפים עוד מים במידת הצורך
אופן אחסון
עד שלושה ימים במקרר
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן