ניוקי טבעוני עם פטריות וערמונים
- שעה וחצי
- ללא
- בינוני
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. עוטפים כל תפוח אדמה בנייר כסף (בלי לקלף אותו) ומכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך כשעה וחצי, עד שתפוחי האדמה ממש רכים
2. כשתפוחי אדמה מוכנים, מקפלים את הקליפה ומועכים בעזרת מועך פירה או מסננת
3. מוסיפים כוס ורבע קמח ואת המלח ולשים עד לקבלת בצק. אם הבצק עוד דביק, מוסיפים את יתרת הקמח בהדרגה
4. מרדדים את הניוקי לנחשים שמהם חותכים חתיכות קטנות. מקמחים ומעבירים להתייצבות במקפיא עד לשימוש
5. מחממים סיר עם מים ומלח
6. עד שהמים רותחים מכינים את הרוטב: מחממים במחבת שמן זית, ומקפיצים שום לכדקה
7. מוסיפים פטריות וערמונים להקפאה של עוד 2-3 דקות
8. כשהמים רותחים מבשלים את הניוקי לכ 3-4 דקות, רק עד שהם צפים למעלה
9. מעבירים את הניוקי לרוטב, מקפיצים, מקשטים עם עשבי תיבול ומגישים
1. עוטפים כל תפוח אדמה בנייר כסף (בלי לקלף אותו) ומכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך כשעה וחצי, עד שתפוחי האדמה ממש רכים
2. כשתפוחי אדמה מוכנים, מקפלים את הקליפה ומועכים בעזרת מועך פירה או מסננת
3. מוסיפים כוס ורבע קמח ואת המלח ולשים עד לקבלת בצק. אם הבצק עוד דביק, מוסיפים את יתרת הקמח בהדרגה
4. מרדדים את הניוקי לנחשים שמהם חותכים חתיכות קטנות. מקמחים ומעבירים להתייצבות במקפיא עד לשימוש
5. מחממים סיר עם מים ומלח
6. עד שהמים רותחים מכינים את הרוטב: מחממים במחבת שמן זית, ומקפיצים שום לכדקה
7. מוסיפים פטריות וערמונים להקפאה של עוד 2-3 דקות
8. כשהמים רותחים מבשלים את הניוקי לכ 3-4 דקות, רק עד שהם צפים למעלה
9. מעבירים את הניוקי לרוטב, מקפיצים, מקשטים עם עשבי תיבול ומגישים
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח