סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

סופגניות אשל טבעוניות

כמות לכ – 15 סופגניות קטנות
מצרכים
  • 200 גרם גבינה טבעונית למריחה / יוגורט טבעוני
  • 40 גרם סוכר
  • 50 גרם רסק תפוחים
  • כפית מחית / תמצית וניל
  • קורט מלח
  • כפית שטוחה אבקת אפייה
  • 170 גרם קמח לבן
  • לציפוי: סוכר וקינמון
הוראות הכנה
  1. מחממים שמן בסיר קטן (השמן אמור להגיע ל 160 מעלות. אפשר גם להכניס כף עץ ולבדוק שיש סביבה בועות)
  2. מערבבים בקערה גבינה, סוכר, רסק תפוחים ווניל.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים
  4. יוצרים כדורים קטנים בידיים רטובות ומטגנים מספר דקות עד להזהבה.
  5. מוציאים את הסופגניות לקערה עם נייר סופג וכשהן עוד חמות מגלגלים בסוכר וקינמון.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. מחממים שמן בסיר קטן (השמן אמור להגיע ל 160 מעלות. אפשר גם להכניס כף עץ ולבדוק שיש סביבה בועות)
  2. מערבבים בקערה גבינה, סוכר, רסק תפוחים ווניל.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים
  4. יוצרים כדורים קטנים בידיים רטובות ומטגנים מספר דקות עד להזהבה.
  5. מוציאים את הסופגניות לקערה עם נייר סופג וכשהן עוד חמות מגלגלים בסוכר וקינמון.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן