סופגניות טבעוניות קלאסיות
- שעה
- 15 דקות
- בינוני
1. בקערת מיקסר מערבבים קמח, שמרים וסוכר
2. מוסיפים מים, רסק תפוחים, וניל, שמן ואלכוהול ולשים על מהירות 1 למשך 2-3 דקות
3. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ 7 דקות עד שמתקבל בצק רך וגמיש מאוד שלא נקרע
3. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ 7 דקות עד שמתקבל בצק רך וגמיש מאוד שלא נקרע
4. משמנים את הבצק, מכסים את הקערה ומעבירים להתפחה במקום חמים (אפשר לחמם תנור ל 50 מעלות, לכבות ולהכניס את הבצק) של כשעה עד שהבצק כפול בגודל
5. מורידים את האוויר מהבצק ויוצרים כדורים של 60 גרם
6. מניחים כל אחד מהם על ריבוע של נייר אפייה ומתפיחים עוד כרבע שעה
7. בנתיים מחממים שמן לכ 170 מעלות (להבה בינונית ואפשר לזרוק חתיכה של בצק ולראות שהוא מבעבע)
8. מניחים את הסופגניות בשמן ואחרי כדקה מורידים את נייר האפייה. כל צד אמור לקחת כ 3-4 דקות. אם הוא לוקח יותר, תגבירו את האש ואם פחות אז תנמיכו
9. כשהסופגניות עדיין חמות מצפים אותן בסוכר
10. ממלאים בריבה ומקשטים עם תותים
1. בקערת מיקסר מערבבים קמח, שמרים וסוכר
2. מוסיפים מים, רסק תפוחים, וניל, שמן ואלכוהול ולשים על מהירות 1 למשך 2-3 דקות
3. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ 7 דקות עד שמתקבל בצק רך וגמיש מאוד שלא נקרע
3. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ 7 דקות עד שמתקבל בצק רך וגמיש מאוד שלא נקרע
4. משמנים את הבצק, מכסים את הקערה ומעבירים להתפחה במקום חמים (אפשר לחמם תנור ל 50 מעלות, לכבות ולהכניס את הבצק) של כשעה עד שהבצק כפול בגודל
5. מורידים את האוויר מהבצק ויוצרים כדורים של 60 גרם
6. מניחים כל אחד מהם על ריבוע של נייר אפייה ומתפיחים עוד כרבע שעה
7. בנתיים מחממים שמן לכ 170 מעלות (להבה בינונית ואפשר לזרוק חתיכה של בצק ולראות שהוא מבעבע)
8. מניחים את הסופגניות בשמן ואחרי כדקה מורידים את נייר האפייה. כל צד אמור לקחת כ 3-4 דקות. אם הוא לוקח יותר, תגבירו את האש ואם פחות אז תנמיכו
9. כשהסופגניות עדיין חמות מצפים אותן בסוכר
10. ממלאים בריבה ומקשטים עם תותים
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.