סופגניות סנט אונורה טבעוניות
- 25 דקות
- קל
מקציפים את כל המצרכים של הקרם יחד עד למרקם של קצפת אחידה
(במידה והקצפת לא יציבה ניתן להוסיף כף של אינסטנט פודינג וניל)
מבשלים סוכר ומים על להבה בינונית בלי לגעת בכלל בסיר, עד שמקבלים קרמל בצבע זהוב ועמוק.
זה יכול לקחת גם 10 דקות אבל אל תדאגו, בסוף זה יקרה
טובלים את הסופגניות אחרי שהתקררו, מניחים על נייר אפייה ואז אחרי שהקרמל מתייצב, מצפים גם את הצד השני ומניחים להתייצבות
ממלאים בקרם שהכנו קודם
מקציפים את כל המצרכים של הקרם יחד עד למרקם של קצפת אחידה
(במידה והקצפת לא יציבה ניתן להוסיף כף של אינסטנט פודינג וניל)
מבשלים סוכר ומים על להבה בינונית בלי לגעת בכלל בסיר, עד שמקבלים קרמל בצבע זהוב ועמוק.
זה יכול לקחת גם 10 דקות אבל אל תדאגו, בסוף זה יקרה
טובלים את הסופגניות אחרי שהתקררו, מניחים על נייר אפייה ואז אחרי שהקרמל מתייצב, מצפים גם את הצד השני ומניחים להתייצבות
ממלאים בקרם שהכנו קודם
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.