סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

סופגניות סנט אונורה טבעוניות

רכיבים
  • 300 גרם קרם קוקוס קר
  • 200 גרם גבינה טבעונית
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 50 גרם אינסטנט פודינג
  • כפית תמצית וניל
  • 250 גרם סוכר
  • 50 גרם מים
הוראות הכנה

מקציפים את כל המצרכים של הקרם יחד עד למרקם של קצפת אחידה
(במידה והקצפת לא יציבה ניתן להוסיף כף של אינסטנט פודינג וניל)
מבשלים סוכר ומים על להבה בינונית בלי לגעת בכלל בסיר, עד שמקבלים קרמל בצבע זהוב ועמוק.
זה יכול לקחת גם 10 דקות אבל אל תדאגו, בסוף זה יקרה
טובלים את הסופגניות אחרי שהתקררו, מניחים על נייר אפייה ואז אחרי שהקרמל מתייצב, מצפים גם את הצד השני ומניחים להתייצבות
ממלאים בקרם שהכנו קודם

אופן אחסון
שומרים במקרר ומגישים באותו היום
הוראות הכנה

מקציפים את כל המצרכים של הקרם יחד עד למרקם של קצפת אחידה
(במידה והקצפת לא יציבה ניתן להוסיף כף של אינסטנט פודינג וניל)
מבשלים סוכר ומים על להבה בינונית בלי לגעת בכלל בסיר, עד שמקבלים קרמל בצבע זהוב ועמוק.
זה יכול לקחת גם 10 דקות אבל אל תדאגו, בסוף זה יקרה
טובלים את הסופגניות אחרי שהתקררו, מניחים על נייר אפייה ואז אחרי שהקרמל מתייצב, מצפים גם את הצד השני ומניחים להתייצבות
ממלאים בקרם שהכנו קודם

אופן אחסון
שומרים במקרר ומגישים באותו היום
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן