מנמיכים את האש ומבשלים 12 דקות עם מכסה סגור, תוך כדי ערבוב מדי פעם. לאחר 10 דקות טועמים ואם האורז עוד קשה מוסיפים עוד טיפה מים.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר עם מכסה סגור לעוד 15 דקות.
בנתיים מכינים את הרוטב: מניחים במחבת את מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה עדינה תוך כדי ערבוב. זה לוקח כמה דקות והרוטב אמור מעט להסמיך אבל עדיין להיות נוזלי.
מקלפים את המנגו וחותכים לפרוסות.
מרכיבים את המנה מיד לאחר ההכנה: מניחים את האורז בקערה קטנה ודוחסים אותו. הופכים את הקערה על צלחת כדי לקבל צורה עגולה ויפה.
מזלפים את הרוטב ומקשטים עם פרוסות המנגו ועם שומשום לבן / שחור.
אופן אחסון
הוראות הכנה
משרים את האורז במשך 2-3 שעות ומחליפים את המים באמצע.
מנמיכים את האש ומבשלים 12 דקות עם מכסה סגור, תוך כדי ערבוב מדי פעם. לאחר 10 דקות טועמים ואם האורז עוד קשה מוסיפים עוד טיפה מים.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר עם מכסה סגור לעוד 15 דקות.
בנתיים מכינים את הרוטב: מניחים במחבת את מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה עדינה תוך כדי ערבוב. זה לוקח כמה דקות והרוטב אמור מעט להסמיך אבל עדיין להיות נוזלי.
מקלפים את המנגו וחותכים לפרוסות.
מרכיבים את המנה מיד לאחר ההכנה: מניחים את האורז בקערה קטנה ודוחסים אותו. הופכים את הקערה על צלחת כדי לקבל צורה עגולה ויפה.
מזלפים את הרוטב ומקשטים עם פרוסות המנגו ועם שומשום לבן / שחור.