סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

סטיקי רייס מנגו

כמות ל 4-5 מנות
לאורז:
  • כוס אורז לסושי
  • כוס קרם קוקוס
  • 3/4 כוס מים
  • 3 כפות סוכר
  • רבע כפית מלח
לרוטב:
  • כוס קרם קוקוס
  • כפית שטוחה קורנפלור
  • 2 כפות סוכר
  • רבע כפית מלח
  • 2 מנגו
הוראות הכנה
  1. משרים את האורז במשך 2-3 שעות ומחליפים את המים באמצע.
  2. בסיר שמים את האורז המושרה, קרם קוקוס, מים, סוכר ומלח ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את האש ומבשלים 12 דקות עם מכסה סגור, תוך כדי ערבוב מדי פעם. לאחר 10 דקות טועמים ואם האורז עוד קשה מוסיפים עוד טיפה מים.
  4. מכבים את האש ומשאירים את הסיר עם מכסה סגור לעוד 15 דקות.
  5. בנתיים מכינים את הרוטב: מניחים במחבת את מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה עדינה תוך כדי ערבוב. זה לוקח כמה דקות והרוטב אמור מעט להסמיך אבל עדיין להיות נוזלי.
  6. מקלפים את המנגו וחותכים לפרוסות.
  7. מרכיבים את המנה מיד לאחר ההכנה: מניחים את האורז בקערה קטנה ודוחסים אותו. הופכים את הקערה על צלחת כדי לקבל צורה עגולה ויפה.
  8. מזלפים את הרוטב ומקשטים עם פרוסות המנגו ועם שומשום לבן / שחור.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. משרים את האורז במשך 2-3 שעות ומחליפים את המים באמצע.
  2. בסיר שמים את האורז המושרה, קרם קוקוס, מים, סוכר ומלח ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את האש ומבשלים 12 דקות עם מכסה סגור, תוך כדי ערבוב מדי פעם. לאחר 10 דקות טועמים ואם האורז עוד קשה מוסיפים עוד טיפה מים.
  4. מכבים את האש ומשאירים את הסיר עם מכסה סגור לעוד 15 דקות.
  5. בנתיים מכינים את הרוטב: מניחים במחבת את מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה עדינה תוך כדי ערבוב. זה לוקח כמה דקות והרוטב אמור מעט להסמיך אבל עדיין להיות נוזלי.
  6. מקלפים את המנגו וחותכים לפרוסות.
  7. מרכיבים את המנה מיד לאחר ההכנה: מניחים את האורז בקערה קטנה ודוחסים אותו. הופכים את הקערה על צלחת כדי לקבל צורה עגולה ויפה.
  8. מזלפים את הרוטב ומקשטים עם פרוסות המנגו ועם שומשום לבן / שחור.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן