60ec20bf3045f7cd99efbb0a_WhatsApp-Image-2021-07-12-at-13.51.34

סמבוסק פיצה טבעוני

כמות ל 6 מאפים גדולים

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לבצק
  • 600 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • 500 גרם יוגורט טבעוני לא ממותק
  • 50 גרם שמן זית
  • כפית מלח
  • כפית אבקת אפייה
למילוי
  • חצי פחית עגבניות מרוסקות
  • קופסא קטנה רסק עגבניות
  • מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם
  • 200 גרם גבינה צהובה / מוצרלה טבעונית
  • זיתים
הוראות הכנה
  • מעבירים את כל מרכיבי הבצק לקערת מיקסר ולשים למשך 3-4 דקות. ניתן ללוש גם ידנית.
  • מכסים את הקערה עם מגבת ומשאירים את הבצק למנוחה של חצי שעה על השיש.
  • לרוטב: מערבבים בקערה קטנה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ותבלינים.
  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • לאחר חצי שעה מחלקים את הבצק ל 6 כדורים שווים ומרדדים כל כדור לעיגול.
  • ממלאים ברוטב, ומעליו גבינה וזיתים וסוגרים לצורת משולש.
  • מסדרים את המשולשים על מגש עם נייר אפייה, מברישים בחלב סויה ומפזרים שומשום.
  • אופים את המאפים עד שהם זהובים (כחצי שעה) ומגישים עם ירקות ומטבלים.
אופן אחסון
המאפים במיטבם ביום ההכנה. ניתן גם להקפיא למשך חודש.
60ec20bf3045f7cd99efbb0a_WhatsApp-Image-2021-07-12-at-13.51.34
הוראות הכנה
  • מעבירים את כל מרכיבי הבצק לקערת מיקסר ולשים למשך 3-4 דקות. ניתן ללוש גם ידנית.
  • מכסים את הקערה עם מגבת ומשאירים את הבצק למנוחה של חצי שעה על השיש.
  • לרוטב: מערבבים בקערה קטנה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ותבלינים.
  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • לאחר חצי שעה מחלקים את הבצק ל 6 כדורים שווים ומרדדים כל כדור לעיגול.
  • ממלאים ברוטב, ומעליו גבינה וזיתים וסוגרים לצורת משולש.
  • מסדרים את המשולשים על מגש עם נייר אפייה, מברישים בחלב סויה ומפזרים שומשום.
  • אופים את המאפים עד שהם זהובים (כחצי שעה) ומגישים עם ירקות ומטבלים.
אופן אחסון
המאפים במיטבם ביום ההכנה. ניתן גם להקפיא למשך חודש.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן