סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

סמבוסק פיצה טבעוני

כמות ל 6 מאפים גדולים
לבצק
  • 600 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • 500 גרם יוגורט טבעוני לא ממותק
  • 50 גרם שמן זית
  • כפית מלח
  • כפית אבקת אפייה
למילוי
  • חצי פחית עגבניות מרוסקות
  • קופסא קטנה רסק עגבניות
  • מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם
  • 200 גרם גבינה צהובה / מוצרלה טבעונית
  • זיתים
הוראות הכנה
  • מעבירים את כל מרכיבי הבצק לקערת מיקסר ולשים למשך 3-4 דקות. ניתן ללוש גם ידנית.
  • מכסים את הקערה עם מגבת ומשאירים את הבצק למנוחה של חצי שעה על השיש.
  • לרוטב: מערבבים בקערה קטנה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ותבלינים.
  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • לאחר חצי שעה מחלקים את הבצק ל 6 כדורים שווים ומרדדים כל כדור לעיגול.
  • ממלאים ברוטב, ומעליו גבינה וזיתים וסוגרים לצורת משולש.
  • מסדרים את המשולשים על מגש עם נייר אפייה, מברישים בחלב סויה ומפזרים שומשום.
  • אופים את המאפים עד שהם זהובים (כחצי שעה) ומגישים עם ירקות ומטבלים.
אופן אחסון
המאפים במיטבם ביום ההכנה. ניתן גם להקפיא למשך חודש.
הוראות הכנה
  • מעבירים את כל מרכיבי הבצק לקערת מיקסר ולשים למשך 3-4 דקות. ניתן ללוש גם ידנית.
  • מכסים את הקערה עם מגבת ומשאירים את הבצק למנוחה של חצי שעה על השיש.
  • לרוטב: מערבבים בקערה קטנה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ותבלינים.
  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • לאחר חצי שעה מחלקים את הבצק ל 6 כדורים שווים ומרדדים כל כדור לעיגול.
  • ממלאים ברוטב, ומעליו גבינה וזיתים וסוגרים לצורת משולש.
  • מסדרים את המשולשים על מגש עם נייר אפייה, מברישים בחלב סויה ומפזרים שומשום.
  • אופים את המאפים עד שהם זהובים (כחצי שעה) ומגישים עם ירקות ומטבלים.
אופן אחסון
המאפים במיטבם ביום ההכנה. ניתן גם להקפיא למשך חודש.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן