ספוליאטלה
- 30 דקות
- 20 דקות
- בינוני
1. מברישים דף פילו בחמאה ומגלגלים לגליל מהודק.
2. מברישים דף שני ומגלגלים בתוכו את הגליל שיצרנו.
3. חוזרים על הפעולה עם כל הדפים עד שמקבלים גליל עבה ומעבירים אותו להתייצבות של 20 דקות במקפיא (עד שהוא קר מאוד אבל לא קפוא)
4. למילוי מערבבים את כל המרכיבים ביחד.
5. חותכים את הבצק לפרוסות של בערך 1.5 ס״מ ויוצרים גומה כמו בסרטון.
6. ממלאים בכפית מהגבינה וסוגרים בעדינות.
7. אופים בתנור שחומם מראש על תכנית טורבו ל 190 מעלות, למשך כ 20 דקות עד שהמאפים זהובים.
8. מפזרים מלא אבקת סוכר ומחסלים! המאפים טריים לאותו היום או כחודש בהקפאה.
1. מברישים דף פילו בחמאה ומגלגלים לגליל מהודק.
2. מברישים דף שני ומגלגלים בתוכו את הגליל שיצרנו.
3. חוזרים על הפעולה עם כל הדפים עד שמקבלים גליל עבה ומעבירים אותו להתייצבות של 20 דקות במקפיא (עד שהוא קר מאוד אבל לא קפוא)
4. למילוי מערבבים את כל המרכיבים ביחד.
5. חותכים את הבצק לפרוסות של בערך 1.5 ס״מ ויוצרים גומה כמו בסרטון.
6. ממלאים בכפית מהגבינה וסוגרים בעדינות.
7. אופים בתנור שחומם מראש על תכנית טורבו ל 190 מעלות, למשך כ 20 דקות עד שהמאפים זהובים.
8. מפזרים מלא אבקת סוכר ומחסלים! המאפים טריים לאותו היום או כחודש בהקפאה.
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.