ספינג' עננים
- 45-60 דק'
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. להפיל ביד כמו פה או לערבב עם וו גיטרה 2-3 דקות
2. להוסיף את המלח ולערבב עוד כ 5 דקות
3. להתפיח במקום חמים עד שהבצק תופח ומאוד אוורירי
4. מפילים את הבצק ומשאירים לעוד התפחה עד הכפלת הנפח
5. טובלים את הידיים במים, לוקחים חתיכה ויוצרים בה חור ומטגנים בשמן חם (160-170 מעלות)
6. מצפים בסוכר כשהספינג׳ים עוד חמימים
1. להפיל ביד כמו פה או לערבב עם וו גיטרה 2-3 דקות
2. להוסיף את המלח ולערבב עוד כ 5 דקות
3. להתפיח במקום חמים עד שהבצק תופח ומאוד אוורירי
4. מפילים את הבצק ומשאירים לעוד התפחה עד הכפלת הנפח
5. טובלים את הידיים במים, לוקחים חתיכה ויוצרים בה חור ומטגנים בשמן חם (160-170 מעלות)
6. מצפים בסוכר כשהספינג׳ים עוד חמימים
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח