ספינג

ספינג' עננים

לא רק בחנוכה , ספינג' הוא על זמני לכל ימות השנה הכנתי לכם מתכון מנצח לספינג' עננים, רוצו להכין!

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מתכון לכ 20 יחידות:
  • קילו קמח
  • 20 גרם שמרים יבשים
  • 60 גרם סוכר
  • 850 גרם מים קרים
  • כף מלח
הוראות הכנה

1. להפיל ביד כמו פה או לערבב עם וו גיטרה 2-3 דקות
2. להוסיף את המלח ולערבב עוד כ 5 דקות
3. להתפיח במקום חמים עד שהבצק תופח ומאוד אוורירי
4. מפילים את הבצק ומשאירים לעוד התפחה עד הכפלת הנפח
5. טובלים את הידיים במים, לוקחים חתיכה ויוצרים בה חור ומטגנים בשמן חם (160-170 מעלות)
6. מצפים בסוכר כשהספינג׳ים עוד חמימים

אופן אחסון
הגשה מידית
ספינג
הוראות הכנה

1. להפיל ביד כמו פה או לערבב עם וו גיטרה 2-3 דקות
2. להוסיף את המלח ולערבב עוד כ 5 דקות
3. להתפיח במקום חמים עד שהבצק תופח ומאוד אוורירי
4. מפילים את הבצק ומשאירים לעוד התפחה עד הכפלת הנפח
5. טובלים את הידיים במים, לוקחים חתיכה ויוצרים בה חור ומטגנים בשמן חם (160-170 מעלות)
6. מצפים בסוכר כשהספינג׳ים עוד חמימים

אופן אחסון
הגשה מידית
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן