61c5f5cfacdd63dfbd7822ba_WhatsApp-Image-2021-12-24-at-6.30.48-PM

עוגיות גרנולה

כמות לכ – 30 עוגיות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 100 גרם קמח
  • 300 גרם שיבולת שועל
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון
  • 200 גרם חמאה טבעונית חתוכה לקוביות
  • 200 גרם סוכר חום דביק
  • 110 גרם רסק תפוחים
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 200 גרם שברי שוקולד מריר
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבבים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון, סוכר וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים רסק תפוחים, וניל ושברי שקולד מריר ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מגלגלים את התערובת לעוגיות במשקל 30 גרם (או שמגלגלים לכדורים בינוניים בלי לשקול), ומניחים ברווחים על נייר אפייה תוך כדי מעיכה.
  5. אופים את העוגיות 12 דקות עד שהן זהובות. (הן עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתייצבות כשמתקררות)
אופן אחסון
העוגיות במיטבן עד 4 ימים בטמפרטורת החדר או עד חודש במקפיא
61c5f5cfacdd63dfbd7822ba_WhatsApp-Image-2021-12-24-at-6.30.48-PM
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבבים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון, סוכר וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים רסק תפוחים, וניל ושברי שקולד מריר ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מגלגלים את התערובת לעוגיות במשקל 30 גרם (או שמגלגלים לכדורים בינוניים בלי לשקול), ומניחים ברווחים על נייר אפייה תוך כדי מעיכה.
  5. אופים את העוגיות 12 דקות עד שהן זהובות. (הן עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתייצבות כשמתקררות)
אופן אחסון
העוגיות במיטבן עד 4 ימים בטמפרטורת החדר או עד חודש במקפיא
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן