סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

עוגיות עבאדי

מתכון לכ- 30-35 עוגיות
מצרכים
  • 350 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית מלח
  • 140 גרם שמן זית
  • 120 גרם מים בטמפ' החדר
לציפוי:
  • שומשום / שומשום שחור / זעתר / צ'ילי חריף ועוד
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 180 מעלות על תכנית טורבו.
  2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה או ידנית את כל מרכיבי הבצק 2-3 דקות עד שהבצק אחיד. (יש לו מרקם שומני וזה בסדר)
  3. מחלקים אותו לחתיכות קטנות ומכל חתיכה יוצרים נחש וסוגרים לעיגול עם חור באמצע.
  4. טובלים את העוגיה בציפוי שבחרתם (אין צורך להבריש אותה במשהו לפני הטבילה).
  5. אופים את העוגיות כ 18-20 דקות עד שהן זהובות.
אופן אחסון
העוגיות נשמרות עד שבוע בטמפרטורת החדר בקופסא סגורה.
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 180 מעלות על תכנית טורבו.
  2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה או ידנית את כל מרכיבי הבצק 2-3 דקות עד שהבצק אחיד. (יש לו מרקם שומני וזה בסדר)
  3. מחלקים אותו לחתיכות קטנות ומכל חתיכה יוצרים נחש וסוגרים לעיגול עם חור באמצע.
  4. טובלים את העוגיה בציפוי שבחרתם (אין צורך להבריש אותה במשהו לפני הטבילה).
  5. אופים את העוגיות כ 18-20 דקות עד שהן זהובות.
אופן אחסון
העוגיות נשמרות עד שבוע בטמפרטורת החדר בקופסא סגורה.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן