עוגיות פיסטוק ושוקולד ענקיות טבעוניות
- 35 דקות
- 20 דקות
- בינוני
1. ממיסים בקערה חמאה טבעונית, סוכר לבן וחום
2. מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשוקולד ומערבבים
3. מוסיפים גם את השוקולד הקצוץ ומערבבים
4. מעבירים את הבלילה להקפאה של 30 דקות ובנתיים מחממים תנור על 170 מעלות בתכנית טורבו
5. מסדרים את העוגיות במרווחים בעזרת כף גלידה קטנה על מגש עם נייר אפייה
6. אופים את העוגיות 12 דקות עד שהן זהובות ומצננים על השיש
1. ממיסים בקערה חמאה טבעונית, סוכר לבן וחום
2. מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשוקולד ומערבבים
3. מוסיפים גם את השוקולד הקצוץ ומערבבים
4. מעבירים את הבלילה להקפאה של 30 דקות ובנתיים מחממים תנור על 170 מעלות בתכנית טורבו
5. מסדרים את העוגיות במרווחים בעזרת כף גלידה קטנה על מגש עם נייר אפייה
6. אופים את העוגיות 12 דקות עד שהן זהובות ומצננים על השיש
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.