סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

עוגיות פיסטוק ושוקולד ענקיות טבעוניות

כמות לכ 15 עוגיות
מצרכים
  • 150 גרם חמאה טבעונית
  • 130 גרם סוכר לבן
  • 50 גרם סוכר חום בהיר
  • 70 גרם פיסטוקים קצוצים
  • 60 גרם שיבולת שועל להכנה מהירה קוואקר
  • 160 גרם קמח
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 70 גרם רסק תפוחים
  • 50 גרם חלב צמחי
  • חופן פיסטוקים לקישוט
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
הוראות הכנה

1. ממיסים בקערה חמאה טבעונית, סוכר לבן וחום
2. מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשוקולד ומערבבים
3. מוסיפים גם את השוקולד הקצוץ ומערבבים
4. מעבירים את הבלילה להקפאה של 30 דקות ובנתיים מחממים תנור על 170 מעלות בתכנית טורבו
5. מסדרים את העוגיות במרווחים בעזרת כף גלידה קטנה על מגש עם נייר אפייה
6. אופים את העוגיות 12 דקות עד שהן זהובות ומצננים על השיש

אופן אחסון
הוראות הכנה

1. ממיסים בקערה חמאה טבעונית, סוכר לבן וחום
2. מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשוקולד ומערבבים
3. מוסיפים גם את השוקולד הקצוץ ומערבבים
4. מעבירים את הבלילה להקפאה של 30 דקות ובנתיים מחממים תנור על 170 מעלות בתכנית טורבו
5. מסדרים את העוגיות במרווחים בעזרת כף גלידה קטנה על מגש עם נייר אפייה
6. אופים את העוגיות 12 דקות עד שהן זהובות ומצננים על השיש

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן