61d6ccd14cd01149e45f0c72_WhatsApp-Image-2022-01-06-at-1.04.34-PM

עוגיות פקאן ונוטלה טבעוניות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

‍מצרכים
  • 250 גרם קמח לבן
  • 150 גרם חמאה טבעונית
  • 50 גרם סוכר
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • כפית תמצית/מחית וניל
  • 50 גרם חלב צמחי
לציפוי:
  • 150 פקאן גרוס
למילוי:
  • 50 גרם שוקולד מריר+ 50 גרם מחית נוגט
  • או 100 גרם ממרח שוקולד
הוראות הכנה
  1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת קרמית ואחידה.
  2. מוסיפים חלב ומחית וניל וממשיכים לערבב.
  3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים רק עד לאיחוד.
  4. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של חצי שעה במקרר.
  5. מחממים תנור ל170 מעלות על תוכנית טורבו.
  6. כעבור חצי שעה מוציאים מהמקרר, מגלגלים לכדורים במשקל של 20 גרם ומגלגלים בפקאנים הגרוסים.
  7. מניחים במרווחים על תבנית עם נייר אפייה ולוחצים באמצע כל כדור בעזרת האגודל כדי ליצור גומה. (תעשו גומה גדולה כדי שיהיה מקום להרבה נוטלה 🙂
  8. אופים את העוגיות כ – 12 דקות עד להזהבה ממש עדינה (הן צריכות להיות עדיין קצת לבנות) ומצננים על השיש.
  9. ממיסים שוקולד מריר בפולסים במיקרו.
  10. מערבבים עם מחית נוגט ומעבירים לשקית זילוף.
  11. ממלאים כל גומה בנוטלה.
אופן אחסון
העוגיות נשמרות בקירור 5 ימים או עד חודש במקפיא.
61d6ccd14cd01149e45f0c72_WhatsApp-Image-2022-01-06-at-1.04.34-PM
הוראות הכנה
  1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת קרמית ואחידה.
  2. מוסיפים חלב ומחית וניל וממשיכים לערבב.
  3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים רק עד לאיחוד.
  4. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של חצי שעה במקרר.
  5. מחממים תנור ל170 מעלות על תוכנית טורבו.
  6. כעבור חצי שעה מוציאים מהמקרר, מגלגלים לכדורים במשקל של 20 גרם ומגלגלים בפקאנים הגרוסים.
  7. מניחים במרווחים על תבנית עם נייר אפייה ולוחצים באמצע כל כדור בעזרת האגודל כדי ליצור גומה. (תעשו גומה גדולה כדי שיהיה מקום להרבה נוטלה 🙂
  8. אופים את העוגיות כ – 12 דקות עד להזהבה ממש עדינה (הן צריכות להיות עדיין קצת לבנות) ומצננים על השיש.
  9. ממיסים שוקולד מריר בפולסים במיקרו.
  10. מערבבים עם מחית נוגט ומעבירים לשקית זילוף.
  11. ממלאים כל גומה בנוטלה.
אופן אחסון
העוגיות נשמרות בקירור 5 ימים או עד חודש במקפיא.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן