סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

עוגיות שוקולד צ'יפס של מאפיית Levain

כמות ל 18 עוגיות גדולות
מצרכים
  • 200 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • 200 גרם קוואקר - שיבולת שועל להכנה מהירה
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • חצי כפית מלח
  • 200 גרם חמאה טבעונית קרה חתוכה לקוביות
  • 220 גרם סוכר לבן / סוכר חום בהיר
  • 110 גרם רסק תפוחים / בננה מרוסקת
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 300 גרם שוקולד מריר קצוץ / שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה
  • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
  • מוסיפים רסק תפוחים או בננה ומערבבים עד לאיחוד.
  • מוסיפים את המרכיבים היבשים: קמח, שיבולת שועל, אבקות, מלח ושוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
  • מוציאים את הבצק מהקערה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר / 20 דקות במקפיא.
  • מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  • מחלקים את הבצק לחתיכות של 70 גרם ומכדררים לכדורים.
  • מניחים ברווחים על נייר אפייה, בלי למעוך את כדורי הבצק.
  • אופים את העוגיות 12-15 דקות עד להזהבה
אופן אחסון
העוגיות נשמרות עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר, או עד חודש במקפיא
הוראות הכנה
  • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
  • מוסיפים רסק תפוחים או בננה ומערבבים עד לאיחוד.
  • מוסיפים את המרכיבים היבשים: קמח, שיבולת שועל, אבקות, מלח ושוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
  • מוציאים את הבצק מהקערה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר / 20 דקות במקפיא.
  • מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  • מחלקים את הבצק לחתיכות של 70 גרם ומכדררים לכדורים.
  • מניחים ברווחים על נייר אפייה, בלי למעוך את כדורי הבצק.
  • אופים את העוגיות 12-15 דקות עד להזהבה
אופן אחסון
העוגיות נשמרות עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר, או עד חודש במקפיא
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן