61751439b1721c3b99b61044_WhatsApp-Image-2021-10-24-at-11.06.55

עוגיות שוקולד צ'יפס של מאפיית Levain

כמות ל 18 עוגיות גדולות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 200 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • 200 גרם קוואקר - שיבולת שועל להכנה מהירה
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • חצי כפית מלח
  • 200 גרם חמאה טבעונית קרה חתוכה לקוביות
  • 220 גרם סוכר לבן / סוכר חום בהיר
  • 110 גרם רסק תפוחים / בננה מרוסקת
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 300 גרם שוקולד מריר קצוץ / שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה
  • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
  • מוסיפים רסק תפוחים או בננה ומערבבים עד לאיחוד.
  • מוסיפים את המרכיבים היבשים: קמח, שיבולת שועל, אבקות, מלח ושוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
  • מוציאים את הבצק מהקערה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר / 20 דקות במקפיא.
  • מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  • מחלקים את הבצק לחתיכות של 70 גרם ומכדררים לכדורים.
  • מניחים ברווחים על נייר אפייה, בלי למעוך את כדורי הבצק.
  • אופים את העוגיות 12-15 דקות עד להזהבה
אופן אחסון
העוגיות נשמרות עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר, או עד חודש במקפיא
61751439b1721c3b99b61044_WhatsApp-Image-2021-10-24-at-11.06.55
הוראות הכנה
  • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
  • מוסיפים רסק תפוחים או בננה ומערבבים עד לאיחוד.
  • מוסיפים את המרכיבים היבשים: קמח, שיבולת שועל, אבקות, מלח ושוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
  • מוציאים את הבצק מהקערה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר / 20 דקות במקפיא.
  • מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  • מחלקים את הבצק לחתיכות של 70 גרם ומכדררים לכדורים.
  • מניחים ברווחים על נייר אפייה, בלי למעוך את כדורי הבצק.
  • אופים את העוגיות 12-15 דקות עד להזהבה
אופן אחסון
העוגיות נשמרות עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר, או עד חודש במקפיא
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן