641bebbb52368d48450ebf64_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-17.04.18

עוגיות שושנים טבעוניות

כמות ל 15-20 עוגיות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לבצק:
  • 150 גרם חמאה טבעונית חתוכה לקוביות
  • 320 גרם קמח
  • 40 גרם אבקת סוכר
  • 8 גרם אבקת אפייה
  • 90 גרם חלב צמחי
  • קורט מלח
למרנג:
  • 300 גרם מי חומוס
  • 120 גרם סוכר
  • 60 גרם אינסטנט פודינג
הוראות הכנה

1. במעבד מזון או ידנית מפוררים חמאה טבעונית, קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה ומלח
2. מוסיפים חלב ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה
3. מעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר
4. בנתיים מבשלים 300 גרם מי חומוס עד שחצי מהם מתאדים והם שוקלים 150 גרם (שמים קערה על המשקל וכל פעם בודקים עד שזה מגיע ל 150)
5. מעבירים לקירור של 10 דקות
6. מקציפים את מי החומוס ומוסיפים סוכר בהדרגה ולאחר מכן אינסטנט פודינג. מפסיקים להקציב כשמתקבל מרנג יציב
7. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע בין 2 ניירות אפייה
8. מורחים את המרנג, חותכים לפסים ומגלגלים
9. אופים כ 20 דקות על 170 מעלות בתכנית טורבו, עד שהעוגיות זהובות

אופן אחסון
641bebbb52368d48450ebf64_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-17.04.18
הוראות הכנה

1. במעבד מזון או ידנית מפוררים חמאה טבעונית, קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה ומלח
2. מוסיפים חלב ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה
3. מעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר
4. בנתיים מבשלים 300 גרם מי חומוס עד שחצי מהם מתאדים והם שוקלים 150 גרם (שמים קערה על המשקל וכל פעם בודקים עד שזה מגיע ל 150)
5. מעבירים לקירור של 10 דקות
6. מקציפים את מי החומוס ומוסיפים סוכר בהדרגה ולאחר מכן אינסטנט פודינג. מפסיקים להקציב כשמתקבל מרנג יציב
7. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע בין 2 ניירות אפייה
8. מורחים את המרנג, חותכים לפסים ומגלגלים
9. אופים כ 20 דקות על 170 מעלות בתכנית טורבו, עד שהעוגיות זהובות

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן