עוגיות שושנים טבעוניות
- 20 דקות
- 20 דקות
- בינוני
1. במעבד מזון או ידנית מפוררים חמאה טבעונית, קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה ומלח
2. מוסיפים חלב ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה
3. מעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר
4. בנתיים מבשלים 300 גרם מי חומוס עד שחצי מהם מתאדים והם שוקלים 150 גרם (שמים קערה על המשקל וכל פעם בודקים עד שזה מגיע ל 150)
5. מעבירים לקירור של 10 דקות
6. מקציפים את מי החומוס ומוסיפים סוכר בהדרגה ולאחר מכן אינסטנט פודינג. מפסיקים להקציב כשמתקבל מרנג יציב
7. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע בין 2 ניירות אפייה
8. מורחים את המרנג, חותכים לפסים ומגלגלים
9. אופים כ 20 דקות על 170 מעלות בתכנית טורבו, עד שהעוגיות זהובות
1. במעבד מזון או ידנית מפוררים חמאה טבעונית, קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה ומלח
2. מוסיפים חלב ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה
3. מעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר
4. בנתיים מבשלים 300 גרם מי חומוס עד שחצי מהם מתאדים והם שוקלים 150 גרם (שמים קערה על המשקל וכל פעם בודקים עד שזה מגיע ל 150)
5. מעבירים לקירור של 10 דקות
6. מקציפים את מי החומוס ומוסיפים סוכר בהדרגה ולאחר מכן אינסטנט פודינג. מפסיקים להקציב כשמתקבל מרנג יציב
7. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע בין 2 ניירות אפייה
8. מורחים את המרנג, חותכים לפסים ומגלגלים
9. אופים כ 20 דקות על 170 מעלות בתכנית טורבו, עד שהעוגיות זהובות
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.