עוגיות שקדים ושוקולד מריר
- 20 דקות
- 15 דקות
- קל
1. בקערה עם לקקן מערבבים חמאה רכה, סוכר ומלח עד לאיחוד וקבלת תערובת קרמית.
2. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, קמח שקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד לאיחוד.
4. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים.
5. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
6. מכדררים מהבצק כדורים של 40 גרם (או מכינים כדורים עם כף גלידה) ומסדרים ברווחים גדולים על נייר אפייה.
7. כל כדור מקשטים עם שברי שקדים ושוקולד מריר.
8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן שטוחות וזהובות.
1. בקערה עם לקקן מערבבים חמאה רכה, סוכר ומלח עד לאיחוד וקבלת תערובת קרמית.
2. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, קמח שקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד לאיחוד.
4. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים.
5. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
6. מכדררים מהבצק כדורים של 40 גרם (או מכינים כדורים עם כף גלידה) ומסדרים ברווחים גדולים על נייר אפייה.
7. כל כדור מקשטים עם שברי שקדים ושוקולד מריר.
8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן שטוחות וזהובות.
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.