סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

עוגיות שקדים ושוקולד מריר

מתכון לכ – 20 עוגיות
מצרכים
  • 160 גרם חמאה טבעונית רכה
  • 160 גרם סוכר חום בהיר
  • רבע כפית מלח
  • 60 גרם רסק תפוחים
  • 180 גרם קמח לבן
  • 100 גרם אבקת שקדים
  • כפית שטוחה אבקת אפייה
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • 100 גרם שוקולד מריר ועוד 50 גרם לקישוט
  • מקלות שקדים לקישוט
הוראות הכנה

1. בקערה עם לקקן מערבבים חמאה רכה, סוכר ומלח עד לאיחוד וקבלת תערובת קרמית.
2. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, קמח שקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד לאיחוד.
4. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים.
5. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
6. מכדררים מהבצק כדורים של 40 גרם (או מכינים כדורים עם כף גלידה) ומסדרים ברווחים גדולים על נייר אפייה.
7. כל כדור מקשטים עם שברי שקדים ושוקולד מריר.
8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן שטוחות וזהובות.

אופן אחסון
הוראות הכנה

1. בקערה עם לקקן מערבבים חמאה רכה, סוכר ומלח עד לאיחוד וקבלת תערובת קרמית.
2. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, קמח שקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד לאיחוד.
4. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים.
5. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
6. מכדררים מהבצק כדורים של 40 גרם (או מכינים כדורים עם כף גלידה) ומסדרים ברווחים גדולים על נייר אפייה.
7. כל כדור מקשטים עם שברי שקדים ושוקולד מריר.
8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן שטוחות וזהובות.

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן