עוגיות שקדים ושוקולד מריר
- 20 דקות
- 15 דקות
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. בקערה עם לקקן מערבבים חמאה רכה, סוכר ומלח עד לאיחוד וקבלת תערובת קרמית.
2. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, קמח שקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד לאיחוד.
4. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים.
5. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
6. מכדררים מהבצק כדורים של 40 גרם (או מכינים כדורים עם כף גלידה) ומסדרים ברווחים גדולים על נייר אפייה.
7. כל כדור מקשטים עם שברי שקדים ושוקולד מריר.
8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן שטוחות וזהובות.
1. בקערה עם לקקן מערבבים חמאה רכה, סוכר ומלח עד לאיחוד וקבלת תערובת קרמית.
2. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, קמח שקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד לאיחוד.
4. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים.
5. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
6. מכדררים מהבצק כדורים של 40 גרם (או מכינים כדורים עם כף גלידה) ומסדרים ברווחים גדולים על נייר אפייה.
7. כל כדור מקשטים עם שברי שקדים ושוקולד מריר.
8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן שטוחות וזהובות.
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח