613107159cec85da55373148_WhatsApp-Image-2021-09-02-at-20.15.28

עוגת ביסקוויטים טבעונית לראש השנה

כמות לתבנית בגודל 18-22

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • חבילת ביסקוויטים
  • כוס חלב סויה
לקרם גבינה ודבש:
  • 800 גרם של החלק הלבן של קרם הקוקוס, אחרי לילה במקרר
  • 500 גרם גבינה טבעונית למריחה / גבינת שמנת
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 80 גרם אבקת אינסטנט פודינג
  • כפית מחית / תמצית וניל
  • 50 גרם מייפל / אגבה
לקישוט קדאיף:
  • רבע חבילה שערות קדאיף
  • 3 כפות מים
  • 3 כפות סוכר
  • אופציונלי - פירות ונענע לקישוט
הוראות הכנה
  1. מניחים שקף או נייר אפייה מסביב לשולי התבנית או הרינג.
  2. לקרם: מקציפים את כל המרכיבים במיקסר כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב ואוורירי. אם הקרם לא יציב מספיק, מוסיפים עוד כף או 2 של אינסטנט פודינג.
  3. להרכבה: טובלים את הביסקוויטים בחלב סויה ומסדרים שכבה ראשונה. מעליה מסדרים עם לקקן שכבה של הקרם וככה חוזרים על הפעולה במשך 3 שכבות.
  4. מעבירים את העוגה למקפיא למשך כ 3 שעות עד שהיא קפואה.
  5. בנתיים מכניסים את שערות הקדאיף לתנור שחומם על 180 מעלות עד שהן מקבלות צבע זהוב עמוק.
  6. מחממים בסיר או במיקרו מים וסוכר עד שהסוכר נמס, ושופכים על הקדאיף האפוי. משאירים להצטננות בחוץ.
  7. מחלצים את העוגה מהמקפיא ומזלפים את יתרת הקרם שנשארה.
  8. מקשטים עם שערות קדאיף, פירות ונענע.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 3 ימים במקרר או עד חודש במקפיא ללא הפירות.
613107159cec85da55373148_WhatsApp-Image-2021-09-02-at-20.15.28
הוראות הכנה
  1. מניחים שקף או נייר אפייה מסביב לשולי התבנית או הרינג.
  2. לקרם: מקציפים את כל המרכיבים במיקסר כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב ואוורירי. אם הקרם לא יציב מספיק, מוסיפים עוד כף או 2 של אינסטנט פודינג.
  3. להרכבה: טובלים את הביסקוויטים בחלב סויה ומסדרים שכבה ראשונה. מעליה מסדרים עם לקקן שכבה של הקרם וככה חוזרים על הפעולה במשך 3 שכבות.
  4. מעבירים את העוגה למקפיא למשך כ 3 שעות עד שהיא קפואה.
  5. בנתיים מכניסים את שערות הקדאיף לתנור שחומם על 180 מעלות עד שהן מקבלות צבע זהוב עמוק.
  6. מחממים בסיר או במיקרו מים וסוכר עד שהסוכר נמס, ושופכים על הקדאיף האפוי. משאירים להצטננות בחוץ.
  7. מחלצים את העוגה מהמקפיא ומזלפים את יתרת הקרם שנשארה.
  8. מקשטים עם שערות קדאיף, פירות ונענע.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 3 ימים במקרר או עד חודש במקפיא ללא הפירות.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן