WhatsApp Image 2025-01-29 at 09.11.34

עוגת וניל פצפוצים טבעונית

מתכון לעוגת וניל פצפוצים בלי אלרגנים (חלב, ביצים, סויה, אגוזים) ילדים יעופו עליה וגם מבוגרים והיא גם מאוד יציבה ככה שאפשר להכין אותה ברינג קטן ולמלא בקרם בין השכבות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מתכון לתבנית מרובעת 22-22
  • 400 גרם קמח לבן או קמח ללא גלוטן
  • 200 גרם סוכר לבן / חום
  • 400 גרם חלב צמחי (שקדים / שיבולת שועל / קוקוס / סויה)
  • 100 גרם רסק תפוחים
  • 140 גרם שמן קנולה / זית / קוקוס
  • 20 גרם אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 240 גרם פצפוצי שוקולד
  • כפית תמצית / מחית וניל
הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים ביחד, רק עד שהבלילה אחידה
2. מוסיפי את פצפוצי השוקולד ומערבבים עם לקקן
3. משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה. מיישרים
4. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות על תוכנית טורבו, למשך כ 40 דקות
5. לגנאש: מחממים במיקרו 150 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם שמנת טבעונית / קרם קוקוס ומערבבים
6. יוצקים על העוגה ומקשטים בסוכריות

אופן אחסון
3 ימים במקרר, חודש במקפיא.
WhatsApp Image 2025-01-29 at 09.11.34
הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים ביחד, רק עד שהבלילה אחידה
2. מוסיפי את פצפוצי השוקולד ומערבבים עם לקקן
3. משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה. מיישרים
4. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות על תוכנית טורבו, למשך כ 40 דקות
5. לגנאש: מחממים במיקרו 150 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם שמנת טבעונית / קרם קוקוס ומערבבים
6. יוצקים על העוגה ומקשטים בסוכריות

אופן אחסון
3 ימים במקרר, חודש במקפיא.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן