סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

עוגת לוטוס טבעונית

מתכון לעוגה עגולה בקוטר 20-22
מצרכים
  • 300 גרם קמח
  • 150 גרם קמח שקדים
  • 300 גרם סוכר
  • 20 גרם אבקת אפייה
  • 300 גרם חלב צמחי
  • 10 גרם חומץ
  • 200 גרם רסק תפוחים
  • 100 גרם שמן
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 150 גרם ממרח לוטוס מומס
לציפוי:
  • 100 גרם ממרח לוטוס מומס
  • עוגיות לוטוס קצוצות
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. בקערה גדולה מערבבים קמח, קמח שקדים, סוכר ואבקת אפייה.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים: חלב, חומץ, רסק תפוחים, שמן, וניל וממרח לוטוס ומערבבים עם מטרפה רק עד לאיחוד.
  4. משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
  5. אופים כ 45 דקות בלי לפתוח את התנור עד שבודקים את העוגה עם שיפוד והוא יוצא חלק.
  6. כשהעוגה מתקררת מחלצים אותה מהתבנית ומקשטים עם ממרח הלוטוס והעוגיות.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר.
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. בקערה גדולה מערבבים קמח, קמח שקדים, סוכר ואבקת אפייה.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים: חלב, חומץ, רסק תפוחים, שמן, וניל וממרח לוטוס ומערבבים עם מטרפה רק עד לאיחוד.
  4. משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
  5. אופים כ 45 דקות בלי לפתוח את התנור עד שבודקים את העוגה עם שיפוד והוא יוצא חלק.
  6. כשהעוגה מתקררת מחלצים אותה מהתבנית ומקשטים עם ממרח הלוטוס והעוגיות.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן