60801a65a416bd7988b5cb40_204A8395

עוגת מייפל טבעונית

כמות לתבנית אינגליש קייק סטנדרטית

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 210 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 200 גרם מייפל
  • 150 גרם חלב צמחי
  • 120 גרם רסק תפוחים
  • כפית גדושה וניל
  • 60 גרם שמן
  • כפית חומץ
לשכבות פקאנים:
  • 30 גרם סוכר חום
  • 30 גרם פקאנים קצוצים
  • כפית גדושה קינמון
לציפוי:
  • מייפל מדולל במעט מים חמים
הוראות הכנה
  • מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  • מערבבים בקערה קמח ואבקת אפייה.
  • בקערה נפרדת מערבבים את שאר המרכיבים: מייפל, חלב, רסק תפוחים, וניל, שמן וחומץ.
  • מאחדים בין שתי התערובות עם מטרפה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • בקערה קטנה מערבבים סוכר חום, פקאנים וקינמון.
  • מעבירים לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה חצי מבלילת העוגה ומעליה מפזרים שכבה עבה של הציפוי. מוסיפים את החצי השני של הבלילה ואת שאר הציפוי מלמעלה.
  • מכניסים את העוגה לאפייה של 35-40 דקות ובסוף האפייה מוודאים עם קיסם שהבלילה יבשה
  • לאחר שהעוגה יוצאת מהאפייה, מזגגים עליה מייפל.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 5 ימים בטמפרטורת החדר
60801a65a416bd7988b5cb40_204A8395
הוראות הכנה
  • מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  • מערבבים בקערה קמח ואבקת אפייה.
  • בקערה נפרדת מערבבים את שאר המרכיבים: מייפל, חלב, רסק תפוחים, וניל, שמן וחומץ.
  • מאחדים בין שתי התערובות עם מטרפה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • בקערה קטנה מערבבים סוכר חום, פקאנים וקינמון.
  • מעבירים לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה חצי מבלילת העוגה ומעליה מפזרים שכבה עבה של הציפוי. מוסיפים את החצי השני של הבלילה ואת שאר הציפוי מלמעלה.
  • מכניסים את העוגה לאפייה של 35-40 דקות ובסוף האפייה מוודאים עם קיסם שהבלילה יבשה
  • לאחר שהעוגה יוצאת מהאפייה, מזגגים עליה מייפל.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 5 ימים בטמפרטורת החדר
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן