סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

עוגת שוקולד אגוזי לוז – טבעונית וללא גלוטן

לתחתית:
  • 130 גרם שוקולד מריר
  • 40 גרם מחית אגוזי לוז (או כל ממרח אחר שיש לכן)
  • 100 גרם פצפוצי אורז (או קורנפלקס כשר לפסח)
לקרם אגוזי לוז:
  • 300 גרם קרם קוקוס קר / 250 גרם שמנת מתוקה טבעונית
  • 200 גרם גבינה טבעונית למריחה / גבינת שמנת טבעונית
  • 60 גרם אבקת סוכר
  • 30 גרם אינסטנט פודינג
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 40 גרם מחית אגוזי לוז (או כל ממרח אחר שיש לכן)
לקישוט:
  • פירות טריים
הוראות הכנה
  1. ממיסים את השוקולד, ומערבבים עם הממרח ופצפוצי האורז.
  2. משטחים ברינג עם נייר אפייה ומקפיאים ל 15 דקות.
  3. בנתיים מקציפים את קרם הקוקוס או השמנת כ 2 דקות, מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים או כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב.
  4. מחלצים את התחתית מהרינג.
  5. מזלפים את הקרם ומקשטים עם פירות טריים.

מגישים ביום ההכנה

אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. ממיסים את השוקולד, ומערבבים עם הממרח ופצפוצי האורז.
  2. משטחים ברינג עם נייר אפייה ומקפיאים ל 15 דקות.
  3. בנתיים מקציפים את קרם הקוקוס או השמנת כ 2 דקות, מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים או כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב.
  4. מחלצים את התחתית מהרינג.
  5. מזלפים את הקרם ומקשטים עם פירות טריים.

מגישים ביום ההכנה

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן